Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.748
- 20.935
- 2.233
Doktorun bir tek saglik konusunda dediklerine inanSn Dr Melih bey demisse hayirli olsun
Bir tek orada trollayamiyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktorun bir tek saglik konusunda dediklerine inanSn Dr Melih bey demisse hayirli olsun

O na bakarsan CR yi bile her macta oynatmiyorlar kac senedir. Ekonomik kullanmak da lazim31 32 yasinda olsa neyse de 35 36 yasinda.
Ben yine de 25 maca raziyim
Falcao bize gelmeden birkaç hafta önce sakatlık geçirmişti ve Ligue 1'de ilk haftalardaki bazı maçlara çıkmadı hatta. Belki o yüzden bırakmış olabilirler dedim. Yani onlar da adamın etinden sütünden faydalandık bundan sonra bize fazla katkı sağlamaz zaten yaşlı ve hayvan gibi maaş alıyor diye salmış olabilirler.Sakatlıktan dolayı bıraktıklarını sanmıyorum adaş 39 maça çıkmış geçen sezon
Forma icin tabi ki kavga edeceklerCanerle Ardayi aldik hayirli olsun da ins gene kavga etmezler.
Şimdi berkay düşünsünCanerle Ardayi aldik hayirli olsun da ins gene kavga etmezler.

Her sene transfer sezonu başı aynı haberler valla gına geldi artık
Hasan
@hsnyldrm1979
·
1d
"Katar basınına göre Feghouli, transfer döneminde Al-Duhail'in en önemli hedeflerinden. Galatasaray Feghouli için 10m € talep ediyor. Ayrıca Al-Gharafa da Galatasaray'a Feghouli için 8m €'luk resmi bir teklifte bulundu, Feghouli'ye de yıllık 4m €'nun üstünde maaş teklif etti."
Tweeti Alıntıla
![]()
Ennahar Tv النهار
@ennaharonline
· 3s
#رياضة #فيغولي مطلوب في “#الدحيل” !
![]()
![]()
![]()
@sffeghouli فيغولي مطلوب في "الدحيل" ! — النهار أونلاين
üstüne holoşkoyu bile alabilirizFeg Belhanda toplam 15m alirmiyiz
Valla almasak bile maaslari odeyebiliriz. Toplam 10 gelse, 7 milyon da maas 17 milyon yapar. Tabi parayi kotu kullanirsak 3 4 sene geriye giderizFeg Belhanda toplam 15m alirmiyiz