Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellegarde baya iyi adam da alamayız bence, Bardhi ise aradığımız 10 numara değil ben Evander'i istiyorum

Seri
Bellegarde-Evander

şu 3lüyü yap başka bonservisli hamle yapma

luiz suarez'i alalım barcelonalı olanı değil ama :D :D

Yalnız feghoulinin de satılması planlanıyorsa sağ kanat söylenenlere göre omar-emre kılınç oluyor. Bana göre mücadeleci ama yaratıcılık olarak eksik olur. Bu yüzden 10 numara transferi nokta atışı skorer bi topçu olması lazım. Bana kalsa feg eğer fit olmaya söz veriyorsa 1 sene daha kalsın

Yalnız feghoulinin de satılması planlanıyorsa sağ kanat söylenenlere göre omar-emre kılınç oluyor. Bana göre mücadeleci ama yaratıcılık olarak eksik olur. Bu yüzden 10 numara transferi nokta atışı skorer bi topçu olması lazım. Bana kalsa feg eğer fit olmaya söz veriyorsa 1 sene daha kalsın

Adamin sözüne güvenmem ben. Hic onun gibi, sezonun ilk kismini bir yerine takmayan adam görmedim.

Görende biz her sene 10 puan farkla sampiyon oluyoruz ve ondan ilk aylari laubaliye aliyor sanacak.

Bellegarde ve Seri ikilisi biraz kisa kalmazmi? Biri 1,68m digeri 1,70m

100 liralık para alıyosa 10 liralık top oynamıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt