Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
hangi kanalda rengoOlympiacos'un aksam TR saati ile 21:30'da maci var Elabdellaoui'yi biraz izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi kanalda rengoOlympiacos'un aksam TR saati ile 21:30'da maci var Elabdellaoui'yi biraz izleyelim
caner trazege sol kanadını güzel halka açtın renktaş.Seri'nin dışında kadroda Caner ve Trezeguet olursa hangi forveti alırsak alalım gol kralı olur
Bellegarde ismi nereden çıktı? Metzdemiydi nerdeydi unuttumBellegarde baya iyi adam da alamayız bence, Bardhi ise aradığımız 10 numara değil ben Evander'i istiyorum
CanerSeri'nin dışında kadroda Caner ve Trezeguet olursa hangi forveti alırsak alalım gol kralı olur
Link paylasmak yasak maalesefhangi kanalda rengo
en az 7-8 isterler müthiş topçu ama Mensah'ın daha dengelisiBellegarde ismi nereden çıktı? Metzdemiydi nerdeydi unuttum
Yalnız feghoulinin de satılması planlanıyorsa sağ kanat söylenenlere göre omar-emre kılınç oluyor. Bana göre mücadeleci ama yaratıcılık olarak eksik olur. Bu yüzden 10 numara transferi nokta atışı skorer bi topçu olması lazım. Bana kalsa feg eğer fit olmaya söz veriyorsa 1 sene daha kalsın
100 liralık para alıyosa 10 liralık top oynamıyor adam.Yalnız feghoulinin de satılması planlanıyorsa sağ kanat söylenenlere göre omar-emre kılınç oluyor. Bana göre mücadeleci ama yaratıcılık olarak eksik olur. Bu yüzden 10 numara transferi nokta atışı skorer bi topçu olması lazım. Bana kalsa feg eğer fit olmaya söz veriyorsa 1 sene daha kalsın