Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elabdellaoui geldiyse hayırlı olsun diyelim en azından bonservis ödemeden bir transfer yapmış olduk

Muslera
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer-Transfer
Feghouli-E.Akbaba-E.Kılınç
Falcao

İlk 11 düzeyinde bile daha 2 transfere ihtiyacımız var henüz rotasyon için olacak transferleri saymasak bile. Ki bana göre olmazsa olmaz Feghouli & Falcao ikilisinin de gönderilip yerlerine transfer yapmamız şart. Yani Elabdellaoui ve E.Kılınç ikilisini bonservis ödemeden aldığımızı varsaysak bile 2 orta saha almamız ve Feghouli & Falcao ikilisini satıp yerlerini doldurmamız gerekiyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den istediği teklifi alamayan Caner Erkin'in Galatasaray'dan 15 milyon TL maaş talep ettiği öğrenildi.

ulan adamlara bak ya doğru yanlış bilmem ama durum böyle o.i yazıyorum
15 milyon yav... napıyon her maç ileriye 15 top şişiriyorum o yüzden 15 milyon isterim.
küfredecektim az daha paralara bak. doğu avrupada adamların en iyisi 200b€ falan alıyor onlara kral gibi bakıyolar, bizimkiler anca ikna edilirse tl bazında alacak hem de 15 milyon falan...

REİS... sosyal medyayı sal şunlara maddi kısıtlama getir SEN YAPARSIN

Gerçekten biz burada transfer konuşuyoruz da bu üçlüyü elden çıkaramazsak biraz zor transfer yapabilmemiz, bu üçlü haricinde kiralık durumdaki Diagne&Maicon ve Babel var umarım bu üçlüyü de elden çıkarabiliriz

Davillayi komisyon vermemiz lazim, harbiden her oyunucu basi sana 1,5m euro komisyon vericez desek. Satabilirmi acaba?

4.5m euro yapar

.
Screenshot_2020-07-01-20-28-46-822_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Davillayi komisyon vermemiz lazim, harbiden her oyunucu basi sana 1,5m euro komisyon vericez desek. Satabilirmi acaba?

4.5m euro yapar
Bu D'avilla kimdir necidir bilmiyorum ama bizim takıma kurduğu düzeni başka takımlara da kurmuş ise Belhanda'yı aklayıp paklayıp satar ki Transfermarkt'a göre adamın EPL'den Belçika Ligine- STSL'den Fransa Ligine kadar her yerde oyuncusu var

Daha önce Galatasaray forması giymiş Ozornwafor&Onyekuru&Belhanda ve Emre Mor gibi oyuncular hariç adı bizimle anılan E.Kılınç&Trezeguet&Kalu&Esiti gibi adamların da menajerliğini yapıyormuş

Emre Kılınç ve Arda gelirse Onyekuru almazlar bizimkiler. Gene kabız durağan futbola devam etmeyiz umarım.

ilk olarak Babel feghouli belhanda falcao ile yollar derhal ayrılmalı.bunlar gitmeden kadro revizyonu yapamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt