Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay ucrette degilki koskoca Galatasaray'a 3.ligten adam alicam giderim kac para aliyorsun derim 200 bin der sana 150 000 gel buyuk takimda oyna kendini ispatla bu nedir arkadas her adama bes kat para sonra adamlar alper potuk tarik camdal gibi yatat durur
tamam iste uydurma diyorum. çocuğun maaşı 200 bin falan. Bugün 3. ligde oynayan nurullah için adamlar minimum 5 milyon euro bonservis biçmiş Yıllık maaş bu civarlarda olur ama menajer maşı olmaz
aha twitler görünmüyor herrif yapacak dedi yapti
edit: tamam sorun yokmuş.benim ISS birşeyler karıştırıyor çözecem.

Salim manava itibar edip yönetimi eleştirmeyelim kolpacının teki

1567584932835-png.59880

2 milyon TL az degil

ama dogru degildir herhalde, kötü de cikmaz belki

Okan
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Seri.. Lemina/Transfer
Emre Kılınç .. Akbaba/Arda.. Onyekuru
Falcao

8 yabancılı böyle bişi çıkıyor da, hiç içime sinmedi

"Youcef Belaïli Galatasaray'dan teklif aldı. Youcef Belaïli Suudi Arabistan'da kısa süre geçirmiş olmasına rağmen kulübünden ayrılmak istiyor. Bilgilerimize göre Galatasaray haftalardır oyuncuyla görüşüyor ve ilk teklif yapıldı."(@hsnyldrm1979)

Keremin videolarını izledim tam anadoluya gelip transfer sezonunda 4 büyükleri peşinden koşturacak bir oyuncuya benziyor süratli rahat adam eksiltebiliyor bitiriciliği fena değil gibi 90 dakika izlemek lazım ama bu tarz transferler önemli bunların sayısı artmalı.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav ali yavuzdan tek kelime edilmiyoken bu cocuktan alt ligleri yarıyo diye hikayeler duyuyoruz bırakın da gelsin bakalım napıyo hiçbi şey yapamazsa kiralarlar bi yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt