- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
Arda hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istemiyor
Gurbetçi Türklere yönelmeliyiz.
okKerizin tekine benziyor o zaman. Almayalım.
Onyekuru ?Bu transfer döneminde Emre Kılınç ve Omar Elabdellaoui ikilisini kadromuza kattığımız söyleniyor (Muslera&Marcao&Luyindama gibi sakatlık yaşayan oyuncularımız da dahil) kadro şöyle bir şey oluyor
MusleraBaşka hiçbir eksiğimiz olmasa bile çok net 2 orta saha almamız gerekiyor ilk 11 düzeyinde tabii bu transferleri yapmak için başta Belhanda sonra da Diagne&Babel ve Maicon gibi isimleri satmamız gerekiyor bana kalırsa bu yaz Yunus Akgün'de satılacak bir şekilde 2 orta saha transferi yapmamız gerekiyor ki kiralık transferleri olabildiğince az tutmalıyız
Elabdellaoui-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer-Transfer
Feghouli-E.Akbaba-E.Kılınç
Falcao
*Bunun haricinde en önemli transfer bence Feghouli ve Falcao satılıp yerlerine yapacağımız transferler olması gerekiyor, ikili toplamda 9 mil.€ garanti ücret alıyor senelik ücretleri 10 mil.€ 'yu aşıyordur bu ikilinin ama verdikleri katkı 0 kere 0 Adem ve Ömer bu ikiliden çok daha fazla katkı sağladı bu sezon
Bu transfer döneminde Emre Kılınç ve Omar Elabdellaoui ikilisini kadromuza kattığımız söyleniyor (Muslera&Marcao&Luyindama gibi sakatlık yaşayan oyuncularımız da dahil) kadro şöyle bir şey oluyor
MusleraBaşka hiçbir eksiğimiz olmasa bile çok net 2 orta saha almamız gerekiyor ilk 11 düzeyinde tabii bu transferleri yapmak için başta Belhanda sonra da Diagne&Babel ve Maicon gibi isimleri satmamız gerekiyor bana kalırsa bu yaz Yunus Akgün'de satılacak bir şekilde 2 orta saha transferi yapmamız gerekiyor ki kiralık transferleri olabildiğince az tutmalıyız
Transfer-Transfer
Feghouli-E.Akbaba-E.Kılınç
Falcao
*Bunun haricinde en önemli transfer bence Feghouli ve Falcao satılıp yerlerine yapacağımız transferler olması gerekiyor, ikili toplamda 9 mil.€ garanti ücret alıyor senelik ücretleri 10 mil.€ 'yu aşıyordur bu ikilinin ama verdikleri katkı 0 kere 0 Adem ve Ömer bu ikiliden çok daha fazla katkı sağladı bu sezon
Onyekuru'nun bonservisi bizde mi reis ? veya şöyle sorayım Seri&Lemina ve Onyekuru için 10-13-16 mil.€ bonservis ödeyebilecek bir gücümüz var mı ?Onyekuru ?
Yazın istediğimiz oyuncu satışlarını gerçekleştirip bonservis ödeyebilecek duruma gelirsek Onyekuru veya Lemina'dan filan önce Seri ve Evander ikilisi için uğraşırdım
Muslera
Mendy -Seri
Kilinc -Evander -Onyekuru
Bustos
Sezon sonu Babel, Diagne, Maicon geri geliyor.
Onyekuru, Seri, Andone ve Lemina'nın kiralık sözleşmesi bitiyor.
Selçuk, Mariano, Donk, Nagatomo'nun sözleşmesi bitiyor.
Belhanda'nın gidip gitmeyeceği belli değil.
Yabancı sınırının da düşeceği söyleniyor.
Çözülmesi gereken çok sorun var. İnşallah düzgün bir kadro kurabiliriz.
Yazın istediğimiz oyuncu satışlarını gerçekleştirip bonservis ödeyebilecek duruma gelirsek Onyekuru veya Lemina'dan filan önce Seri ve Evander ikilisi için uğraşırdım
Yok satın alalım demiyorum.Kiralamaz mıyız yine ?Onyekuru'nun bonservisi bizde mi reis ? veya şöyle sorayım Seri&Lemina ve Onyekuru için 10-13-16 mil.€ bonservis ödeyebilecek bir gücümüz var mı ?
Ben yine de 1-2 sürpriz bekliyorumÇok umutlu olmayın bu transfer döneminden. Muhtelemen yine içi geçik yeteneksiz tiplere yöneleceğiz