Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eb7DwOsUEAAJtf4

bu merkezle olmaz wanyama yerine mendy olur bide gerçek bir 10 numara ofansif yetenekleri yüksek,şut çeken,duran top kullanan vs...
Kolombiyalı Falcao ha bire sakatlanıp duruyor bari bir işe yarasın hemşehrisi James Rodrigues'i Galatasaray'a getirsin.

Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Mendy Seri
Feghouli James Onyekuru
Falcao

Opsiyon süresi doldu mu? Pandemi girdi araya çünkü. Orada bile 18 milyondu 20 ne alaka?

Bu paralar konuşuluyorsa direkt unutalım imkansız almamız.
ek kontrat mucbir sebepler yüzünden yapıldı ama satın alma opsiyonu bitti diye biliyorum . zaten o parayı vermek istemiyorlar 10 milyon sınır.serinin de performansı fulhamın elini güçlendirdi.

Kolombiyalı Falcao ha bire sakatlanıp duruyor bari bir işe yarasın hemşehrisi James Rodrigues'i Galatasaray'a getirsin.

Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Mendy Seri
Feghouli James Onyekuru
Falcao
james zor tabi ama bahsettiğim olay budur,hatta feghouli yerine kalu yaz daha güzel olur..

ek kontrat mucbir sebepler yüzünden yapıldı ama satın alma opsiyonu bitti diye biliyorum . zaten o parayı vermek istemiyorlar 10 milyon sınır.serinin de performansı fulhamın elini güçlendirdi.
Yalan olur Seri'yle ilgili tüm ümidimi kaybettim konuşulan paralar bunlarsa :(

Aslinda Seri bize ters isim. Oynatan oyuncu oldugu icin ona gore takim kurmak lazim ve o para bizde de yok.

Dzyuba transferine çok sıcak bakmıyorum açıkçası. İnsanı şartlarda bonservisini alabileceğiz opsiyonlu bir genç forvet kiralamak çok daha mantıklı.
1- Adam Rus ve sorunlu bir karakter. Sonu Kruse gibi olabilir.
2- En az Belhanda kadar maaş ister.
3- Yaşlı olması sebebiyle alırsak muhtemelen son sahibi olacağız.

Şu mali şartlarda aptalca bir risk olur. (n)
Dyzuba ilk milli olduğu yıllar alacaktik şimdi gelse yine etkili olur ama dediğin gibi bize maliyeti çok olur, falcao'ya 5+2 verildiği bilinen dünyada eli ayağı düzgün forvet kapıyı 4 milyondan açar. Keza bize kaşar forvet değil azman genç forvet lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt