Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Wamangituka'nın gelmesini istiyodun.Bu yıl gelmesini istediğin bi forvet var mı rengim?Falcao ile yola çıkılmaz bence.Ne kadar erken giderse o kadar iyi olur bizim için..
Para varsa forvet cok var renktas ama benim bildigim Fatih hoca Falcao'yu 1 sezon sonra gozden cikarmaz.

Dzyubaya o kadar yillik verecegime 20 yaş genc sirlota bonservis veririm.
Çok doğru bir tespit bundan sonraki transfer stratejimiz tamamen bu şekilde olmalı yani bonservisi yüksek tutup yıllık maaşları düşük tutmalıyız. 35 yaşındaki yıldız forveti bonservissiz alıp 5 milyon euro imza parası ve yıllık 5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme toplam 20 milyon euro'ya mal olurken 10 milyon euro bonservisle 20 yaşındaki kapasitesi yüksek gelecekte yıldız olabilecek bir forvete senelik 1 milyon euro maaş verirsek 3 yıl sonundaki toplam maliyeti 13 milyon euro oluyor. Hem aradaki 7 milyon euro kar etmiş oluyoruz hem de 30 küsür yaşındaki oyuncu bizde emekli olurken genç oyuncu bizde iyice parlayarak ilerde yüksek bonservis geliri getirme fırsatı da oluyor. Luyindama, Marcao'nun orta saha ve forvet tarzı transferleri bekliyorum ben. Fatih Terim'de demişti bunu daha önce bundan sonra oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapacağız diye.

Muslera
Omar - Luyi - Marcao - Umut M.
Seri
Bellegarde - Evander
EmreK. - Falcao - Onyekuru

Yapabileceğimiz en iyi kadro olur bence.
Yavastan bir iki Türk eklemek lazım bu arada kadrolara kısıtlama yakın başak şampiyon olursa gelmez ama.

Selçuk, Şener, Emre Mor, Ahmet Çalık ve Jimmy bu 5 yerli oyuncuyu postalamalıyız.

Kenan Karaman, Umut Meraş, Kaan Ayhan, Emre Kılınç, Nazım Sangare, Oğulcan Çağlayan, Mert Müldür, Hakan Çalhanoğlu. Bu 8 Türk oyuncudan en az 5'ini almalıyız.

Geri kalan Türk kontenjanını alt yapıdan doldururuz. Emin Bayram, Işık Kaan Arslan, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Erencan Yardımcı bunların arasından en az 5 oyuncu da A takımda yer alır.

yarremchuk vardı ona noldu geçen sene kovaladık baya?
Yarremchuk.webp

Aslanım benim , keşke alabilseydik şu adamı.

Muslera beklenilenden çok daha çabuk iyileşecek gibi gözüküyor. Sağlık ekibinin de izlenimi bu yönde. Galatasaray yönetimi şuanlık kaleci transferi düşünmüyor. (TransferWeb)

Dorukhan
Emre Kilinc
Kaan Ayhan
Mehmet Özcan

Bu dörtlünün gelmesi iyi olur. Bir de 1-2 genc ucuz gurbetci denesik yeter bence. Emre Akbaba, Emin, Adem ve Ömere alternatif olarak bakarsak, yeteri kadar yerli rotasyonu var diyebiliriz.

Bir de zaten Arda ve Ogulcan öylesine kadro yeri kaplamak icin bizde olacaklar.

S.A.

Cimbom gözünü kararttı! Falcao'nun yerine iki bomba aday

CAVANI VE HIGUAIN BOMBASI!

Cavani-and-Higuain.webp

20200702_164113.jpg

20200702_164919.jpg
20200522_031336.jpg

Bakalim devami gelecek mi. Umarim gelecek sezon yine Babel ile ugrasmayiz. Onyekuru sart degil Feghouli, Belhanda ve Diagne satilirsa gelen parayla yine bir scout transferi yapilabilir.

Jesse'yi dogru duzgun izleyemedigimiz icin oyuncu hakkinda yorum yapmak henuz erken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt