Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu sene büyük sıkıntı çıkarır. Kampa adam yetişmedi filan deyip yönetime ayarı verecektir.

İşin maddi boyutundan bağımsız İrfancan'ı takımda görmeyi çok isterdim olası yabancı sınırlamasıyla için İrfancan&Emre Kılınç ve Emre Akbaba üçlüsünü ilk 11 düzeyinde kullanıp keyfime bakardım

Ama tabii ki işin mali boyutu bu transferi çok zor hale getiren anca Belhanda'yı Maicon'u Diagne'yi Babel'i filan çok iyi fiyatlara satabilirsek gerçekleşir bu transfer

O zaman Aytaç ve İrfan orta sahası h.o.

İrfan Fener amigosu gibi eleman alma imkanımız varsa bile düşünmemeliyiz.

bundan sonra verimli top oynayabilme ihtimalini düşük görüyorum. emre gibi kendine bakan bir herif de olmadığı için kariyeri bitti sayılır.

ama bir şekilde kadroya katarsak tahmin edilenin aksine göze batmadan, çok sessiz, efendi duracağını düşünüyorum. barca'ya transferinden beri arda negatif anlamda çok göze battı. bu şekilde devam ederse emeklilikten sonra futbol dünyasında tutunması zor olacak. o nedenle efendi takılıp emekliliği galatasaray'da yaşayıp camiasız kalmaktan kurtulmak isteyecektir.
Aynı şeyleri Emre Mor içinde söyledik. Ardanın artık kendini ıspatlamayla ilgili bi çabası olsada bunu gösterecek kafada olduğunu düşünmüyorum umarım yanılıyorumdur

kanka sana da bi şey begendiremiyolar
ENxj8GaWsAE8lfKasdas.webp

🥶🥶🥶🥶

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt