Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
burda " sizin ben an... s... " demediyse adam diildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda " sizin ben an... s... " demediyse adam diildir
Bu foto sezonun en kotu ani acik ve net
Ucuza orta saha.trezeguet degilmi bu !!!!!
özelden yazsana bana XDnetleşmeden bir şey demiyim şimdi.
sonra burda boş adamların boş laflarını duymak zorunda kalıyorum
Seri tekrar kiralanır mı yoksa bonservisiyle mi alınır bilmem en az 1 sene daha bizimle olmalı. Yanına da Ndiaye gibi dinamik, dripling yapabilen, çift taraflı bir orta saha (Fofana, Sangare, Sissoko, Bakayoko, Kudus tarzı) önüne de Evander, Teixeira gibi skorer bir orta saha müthiş olur.
Fatih hocanın maalesef vizyonu mu dar yoksa scoutları mı mal bilmiyorum ama Trezeguet'i Mensah'ı falan isteyecektir öncelikli olarak.Görünen o ki transferleri yurtiçinden bitirecekler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
irfan febeli değil bejekeli febeli olsaydı olimpiakosa değil febeye giderdi.Hatta bejeke teklifte bulunmadığı için üzgün olduğunu söylemiş biriIrfan fenerli geldimi
Biz katildik. Elenene kadar ligdeki durumumuz ortada. Elendikten sonra oyunu, sonuclari duzelttik ama gec kaldik. Başak da ayni olacak. Ozaman böyle oynayabilecekmi bakalim. Ki pandemi sonrasi oyuncular adam gibi calişsa gene biz şampiyon olurdukmaksat SLye katilmak zaten. Her Sene gidip SL de Mac basi 5 gol yerim ama yine gitmek isterim cünkü gelirler uçtu
Işık kaan bizde yaluyi gidecekse Kaan net alinmali ya
Para para parraa, varligin bi dert yoklugun yarrraaFofana + evander 15 tane irfan mensah eder
Senin cidden kafan calismiyor renktas ya. Seyircisi olmayan hiçbir kulüp kalıcı olamaz.Visca ve Irfan biraz akil varsa kalirlar, SL oynarlar. Basaksehir yakinda Türkiyenin 1 numarasi olacak.