Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan ayhan zu fb mı

Göktüğhan’ın aşık olduğu kız Galatasaraylılarla gangbang yapıp, video internete düşmediyse bende bir şey bilmiyorum.

Herif tam bir ezik Galatasaray düşmanı. Anası babası da tam antipatik, tipik FB ismi koymuş: Göktüğhan.

Visca, Irfan, Kaan Ayhan hepsi sizde aynen tamam. Sırada Allah var. Bonservisini Ali Koç halletmiş küçük pürüzler kaldı haydi büyük başkan!

şikeci olduğu için demiyorum vallaha şu herif evlat olsa eldvenle bile sevilmez bu kadar gıcık itici bir herif yok spor medyasında emre bok bile daha sevimli şu sıfatına tükürdüğümün herifinden

Ahmet ercanlar ve bu geberse gram uzulmem o derece.

Yöneticimiz Okan Böke’nin @okanboke twitter hesabından beğendiği tweet: ‘Düsseldorf’un küme düşmesinden sonra Şükrü Hanedar kolları sıvadı… Kaan ve Kenan için hiç vakit kaybetmeden Uwe Klein’la bir görüşme yaptı.’

Bu sezon düzgün transfer olacağından pek umutlu değilim.

Kenan ve Kaan çok abartılacak topçular değiller ideal şartlar olursa tamamda 6 Milyon verilmez mesela. Luyi ve Marcao ikilisini Kaan'a tercih ederim onlardan birine çok iyi teklif gelirse alalım ona okey.

Elabdellaoui Fener haberi gelmezse çok şaşırırdım cidden dün yazacaktım yarın çıkar haberi diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt