- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Bu adama güvenin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sa duyum war mı?
3 buyuklerde oynayamaz mi? ilk senesinde selcugun o efsane denilen ilk sezonlarini unutturur 2. sene sneijder ile kiyaslanir o kadar diyorum
ama fbli diyorlar o sıkıntı zaten alamayiz tr icinde kimse alamaz irfani bi katakulli olmazsa
Direk aklima o geldi, dua zincirimi baslatsak
Mert hakan cok seyi mic etti . Irfan yinede cok iyidirHemserim kendini son yillarda iyi gelistirdi ama istikrari yok. Oyun icinde cok fazla kayboluyor. 7-8 milyona Irfan mi yoksa bonservissiz Mert Hakan mi? Sadece bu sezon iyi performans gosterse bile ben bonservissiz alabilecegimiz Mert Hakan'i tercih ederim.
İrfan mı Handa mı3 buyuklerde oynayamaz mi? ilk senesinde selcugun o efsane denilen ilk sezonlarini unutturur 2. sene sneijder ile kiyaslanir o kadar diyorum
ama fbli diyorlar o sıkıntı zaten alamayiz tr icinde kimse alamaz irfani bi katakulli olmazsa
olmayan ve muhtemelen hiç bizaman da olmayacak parayla irfancan almaya çalışıyorlar. götsel bi tarafıyla gülüyordur şimdiBelhanda’nın parayı İrfan’a gömecekler anlaşılan.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
handa tabi ki, handa irfan ikilisi merkezdeki aradigimiz ikili arkaya seri mi olur kim olursa fark etmezİrfan mı Handa mı
Handa öpsün senihanda tabi ki, handa irfan ikilisi merkezdeki aradigimiz ikili arkaya seri mi olur kim olursa fark etmez
Belhanda serinin Seylerini tasimak icin var olur anca. Belhanda kim ya. O nu kovup Teixeira gibi birisini almaliyizhanda tabi ki, handa irfan ikilisi merkezdeki aradigimiz ikili arkaya seri mi olur kim olursa fark etmez