Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfo fener'e gider. müthiş çalım diye haberlere konu olur.

boş yere gaza gelmeye lüzum yok.

Transfer öncesi soso ve belhanda'dan kurtulmalıyız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taylanı orta sahaya bir şekilde monte etmeliyiz yedekten değilde 11 de oynamalı

Var ya hakikaten vay s.....yım diyesim geliyor, herkesin dilinde yok fenerli yok surali. Herkes sizin gibi taraftar mi? Adam parasina bakar.
Ttansferi de imkansiz degil, tabi gozunu karartman lazim.
Bir kere ya Luyi ya Marcao kesin gidecek gibi. Oraya 15 milyon ekleyin
Belhanda %100 gidecek ve en az 5 milyon ekleyin
Maicon %100 gidecek ve en az 3 milyon daha ekleyin
Gitmesi muhtemel
Cagne 2 milyon ( kiraliksa) 7 milyon arasi
Telles 2 milyon arasi
Fegh 5 7 milyon arasi
Yunus 2 3 milyon arasi
Ayrica Babel, Belhanda gibi oyuncularin maasini odeyip bonservisi cok gosterebiliriz.
Suanda en kotu 23 milyon butce olacak ve istedikten sonra aliriz.
Bana gore riskli oyuncu ama asla kotu oyuncu degil. Bizim macta begenmedim, mesela Fransa macinda bir oyuncuyu begenmedim ama Irfan miydi Kaan miydi hatirlamiyorum, cok top kaybetmisti. Fakat 1 Avrupa macinda cok begenmistim. Yabanci siniri gelecekse alinmasini cok isterim.

Ivan anguloyu izledim 4 dk beğenmedim. Hadi diyrlim iyi oyuncu yine kiralik. Kardesim her yil parayi cope atiyoruz. Izlesene 2.3. Liglerii yiginla oyuncu var. Sen o oyuncuyu aldigin an zaten degeri artacak biraz ticari zeka cok degil. SATAMAYACAGIN OYUNCUYU ALMAYACAKSIN

Ayrica dun de yazdim. Turk Oyuncu alacaksak bu kaan kenan gibi almanyanın 2. sinif oyunculari degil. altinordudan Ravil olmali

Emin bayram-ravil
Bartuğ

İrfancan'ı istemeyenler neyin kafasını yaşıyor? Ha alamayız veya gelmez o ayrı mesele ama istememek nedir yaw ligin en iyi yerli orta sahası

Yav kardeşim mesele bir futbolcunun fenerli ya da ya da başka bir takımlı olması değil mesele bunu aleni bir şekilde dillendirmemesi..

Mesela mert hakan yandaş paylaşımlarıyla,üstü kapalı söylemleriyle resmen ben galatasaraylıyım diyor ve bunu açık açık dillendirmekten çekinmiyor ve üstüne fenere gidiyor...Ben fener taraftarı olsam kesinlikle içime sinmez..

Örneğin caner erkin'in ''ben gs'de oynarken bile fb maçlarını takip ediyordum,puan kaybettiğinde üzülüyordum.'' tarzı bir açıklaması yaınlanmıştı gazete haberinde...Böyle bir adam kesinlikle alınmamalı..

Yoksa herkes bir takım tutar eğer bunu hiçbir şekilde dillendirmeyip işini yapıyorsan nerede oynarsan oyna..

İrfancan Kahveci belki küçükken fenerlidir bilmiyorum ama hiçbir şekilde açık bir şekilde bunu dile getirdiği bir açıklaması,söylemini hatırlamıyorum...Belli değil yani adamın hangi takımlı olduğu..

Böyle bir adamın gelmesinde herhangi bir sakınca yok bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt