Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Mariano Galatasaray'la sözleşmesini uzatmak için görüştü. Galatasaray Mariano'ya maaşında yarı yarıya indirim yaparak sözleşmesini 1 sezon daha uzatmayı teklif etti. Bunun yanı sıra Galatasaray bir başka sağa beki (Omar Elabdellaoui'yi) transfer etmeye hazırlanıyor."
(@hsnyldrm1979)

İrfan'ı istememe lüksümüz yok ama yönetim ve içinde bulunduğumuz koşullar bu transferin gerçekleşebilmesi adına ümit vermiyor.

son maçta ömer'in topla buluştuğu sol iç koridorda irfan topla buluşsa orada oluşabilecek yaratıcılık farklılığı zaten esas kalite farkı. kaldı ki adam ömer'in üst üst 25 kere falan topla buluşup sıçtığı noktadan tek asistle maçı alıyordu nerdeyse.

Tek maçla adam mı gömelim? Ligin en iyi oyuncularından biri. Zor ama umarım alırız. Mhy'nin telafisi olur.
Yooo tek maçla değil. Her büyük maçta rezilleri oynuyor.
Beğenenler neyini beğendiğini söylesin o halde.
İrfan Can hangi özelliği ile öne çıkıyor mesela?
Bu kadar istiyorsan hakkında kısa bir analiz de yapabilirsin sanırım.
İyi bir şutör müdür, iyi bir pasör müdür, üst seviye bir oyun zekası mı vardır, iyi skorer midir?
Karşısındaki rakibe fake çalım atması haricinde henüz yukarıda saydıklarımdan hiçbirini bunca yıldır göremediğim için merakımı gidermek isterim

ozan tufan gibi bir beyin özürlüsü bile bu ligte fark yaratiyor.
irfanin siradan maclarda iyi oynamasi kistas degil benim icin.

Başakşehir'in avrupa ligi maçlarını falan izlemeyenler İrfan'ı eziyor,saçmalamayın çocuk iyi topçu,fenere de gitse söylerim,kaliteli oyuncu çok geliştir kendisini

Bir ara Sörloth tsden ayrılacak diye bir haber çıkmıştı ne oldu o mesele. Keşke alsak

Yooo tek maçla değil. Her büyük maçta rezilleri oynuyor.
Beğenenler neyini beğendiğini söylesin o halde.
İrfan Can hangi özelliği ile öne çıkıyor mesela?
Bu kadar istiyorsan hakkında kısa bir analiz de yapabilirsin sanırım.
İyi bir şutör müdür, iyi bir pasör müdür, üst seviye bir oyun zekası mı vardır, iyi skorer midir?
Karşısındaki rakibe fake çalım atması haricinde henüz yukarıda saydıklarımdan hiçbirini bunca yıldır göremediğim için merakımı gidermek isterim
İrfancan kadar iyi şut atan bir başka yerli var mı ligimizde? Bu sezon dışarıdan gol bulma konusunda dezavantaj yaşadık şutör oyuncumuz olmadığı için. Oyun zekası da Seri kadar olmasa da iyi. Bize geldiğinde daha iyi bir kadroyla oynayacak. Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Yabancı sınırın geleceğini düşünürsek alınması taraftarıyım. Tek handikapı fazla tuzlu olur. Onu da elimizdeki oyuncuları satarak bir kaynak yaratabiliriz. Satılabilecek çok oyuncumuz var tabi yönetim satma özürlüsü o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt