Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfancan kadar iyi şut atan bir başka yerli var mı ligimizde? Bu sezon dışarıdan gol bulma konusunda dezavantaj yaşadık şutör oyuncumuz olmadığı için. Oyun zekası da Seri kadar olmasa da iyi. Bize geldiğinde daha iyi bir kadroyla oynayacak. Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Yabancı sınırın geleceğini düşünürsek alınması taraftarıyım. Tek handikapı fazla tuzlu olur. Onu da elimizdeki oyuncuları satarak bir kaynak yaratabiliriz. Satılabilecek çok oyuncumuz var tabi yönetim satma özürlüsü o ayrı.
Neyse artık, bakalım durum neyi göstericek. Ben alabileceğimize ihtimal vermiyorum zaten. Gelirse, gereken analizleri yaparız. Aksi taktirde havada kalacak hepsi.

İrfan Can veya Dorukhan (imkansıza yakın) alınabilirse nokta atışı olur.

Nando
Omar emin marcao saracchi
Seri
Emre irfan akbaba onye
Pukki

Açıkcası Marcao ve Luyindama'dan biri gidip Kaan gelecekse istemem. Bu ikisi de Kaan'dan iyi oyuncu.

Marcao kaandan iyi falan değil.
Marcaoya talip varsa hemen gönderilmeli.
başarı için defans hattında yerli oyuncu şart..ofansif bölgeye farrk yaratacak yerli oyuncu bulamayız.Yerli olarak uygun bir sözleşmeyle gökhan gönül bile olabilir.

Abi herifin nerdeyse tek bir büyük maçta iyi oynamışlığı yok yav. Bu kadar istenmesini mantıklı bir sebepe bağlayabiliyor musun?
İyi takımda çarkı işletir. Tek başına fark yaratan bir herif değil zaten.

Dorukhan daha potansiyelli farklı mevki adamları olsa da.

İyi takımda çarkı işletir. Tek başına fark yaratan bir herif değil zaten.

Dorukhan daha potansiyelli farklı mevki adamları olsa da.
Göksel en az 7-8 milyon ister. Hele hele bu yabancı sınırının düşeceği haberleri kesinleşmişken 10 milyon bile isteyebilir. Doğru bir araştırma ile 8 milyona taş gibi yabancı orta saha alınır. Sırf yerli diye İrfan Can'a bu parayı verirsek düpedüz enayilik olur gibime geliyor.

Göksel en az 7-8 milyon ister. Hele hele bu yabancı sınırının düşeceği haberleri kesinleşmişken 10 milyon bile isteyebilir. Doğru bir araştırma ile 8 milyona taş gibi yabancı orta saha alınır. Sırf yerli İrfan Can'a bu parayı vereceksek düpedüz enayilik olur gibime geliyor.
Vermeyiz zaten yav para yok.

Hah iste bende ondan bahsediyorum.Marcao 4 e alindi 15 istiyoruz simdi.Ya Kaan?

Bu iki oyuncuyu yer değiştir.Taraftarın düşüncesinde hiçbir değişiklik olmazdı.Bu sefer kaan 20 milyon ederdi..Marcao o kadar etmezdi...İşte başımızdaki yöneticilerde böyle düşünen adamlardan oluştuğu için transfer dönemleri fiyaskolara imza atıyoruz.
Çok güzel geçirilecek transfer dönemiyle şu çöp ligde hem başağı hem trabzonu eze eze geçerek şampiyon olma fırsatı varken müthiş bir beceriksizlikle şampiyonluğu bu iki çöpden birisine vereceğiz.

Marcao kaandan iyi.Ya bizde gömduk sene başında ama neredeyse harika oynuyor fiziğini topladıktan sonra.Adamı atalanta istemiş zaten boş adam istemez onlar.

Yerli olarak İrfan, Kaan Ayhan, Mehmet Özcan tarzı isimlere yoğunlaşılmalı. İrfan sözde tuttuğu takım ve yeterlilik babında haklı olarak tartışılıyor ama piyasada kaliteli yerli yok yahu. Az evvel de ifade ettiğim gibi yönetim ve içinde bulunduğumuz koşullardan ötürü gelmesi benim için cidden sürpriz olur lakin olabilitesi varsa mutlaka zorlanmalı.

Marcao kaandan iyi falan değil.
Marcaoya talip varsa hemen gönderilmeli.
başarı için defans hattında yerli oyuncu şart..ofansif bölgeye farrk yaratacak yerli oyuncu bulamayız.Yerli olarak uygun bir sözleşmeyle gökhan gönül bile olabilir.
Tek değeri bence yerli ve genç olması onun dışında sana şöyle anlatayım. 6 m bedeli var ama daha hiçbir avrupa kulübü teklif yapmadı. Marcao veya Luyindama'da 6m çıkış bedeli olsa anında kapmışlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt