Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dorukhan secdeye en hizli sekilde yatabilen fusbalci olabilir

Bu Angulo haberleri çoğalmış, doğruluk payı nedir, bilen var mı? Bu çocuk Bruma'nın real sociedad görmemiş hali gibi geldi bana. Hız, çalım var ama pas, bitiricilik kötüydü videoda. Ücret uygunsa güzel yatırım olabilir.

Vermeyiz zaten yav para yok.
Valla belli olmaz abi. Belhanda ve Maicon'dan 8M gelecek ortalama. Bir de Abdurrahim siyasetten dolayı Göksel'e yakın bir isim. Gerçekten almak istersek alırız. Ama almamalıyız, o da ayrı bir konu.
Daha Marcao veya Luyindama'dan da en kötü 12-13 gelir. Para lazım olduğundan ikisinden birini kesin satacağız gibime geliyor.

Dorukhani kaca birakir Besiktas? Tek sene sözlesme kalmis ve oyuncuya 1 milyon € maas bile önermiyorlarmis. O kadar az parasi olan takim, 3 milyon € teklif edersek ona hayir deme lüksü olurmu? Hele Dorukhan ben uzatmayi düsünmüyorum ve gelecek yazin bedavaya giderim derse.

İrfancan gündemi meşgul etmek için ortaya atılmış bir isim .

Bazen kendi oyuncularımızı çok hor göruyoruz.Akbaba gelirken de böyle yapmıştık.Komşunun tavuğu hesabı.Seri ve Lemina dediğin adamlar irfanı top diye oynarlar.Aramızda olan maçta seri ile irfanın farkı net belli oldu.

Dorukhani kaca birakir Besiktas? Tek sene sözlesme kalmis ve oyuncuya 1 milyon € maas bile önermiyorlarmis. O kadar az parasi olan takim, 3 milyon € teklif edersek ona hayir deme lüksü olurmu? Hele Dorukhan ben uzatmayi düsünmüyorum ve gelecek yazin bedavaya giderim derse.

1 sene kontrati kaldi, fbye gider gibi

Bazen kendi oyuncularımızı çok hor göruyoruz.Akbaba gelirken de böyle yapmıştık.Komşunun tavuğu hesabı.Seri ve Lemina dediğin adamlar irfanı top diye oynarlar.Aramızda olan maçta seri ile irfanın farkı net belli oldu.

Irfan oynadığı mac sayısı ve skor katkısı bakimindan Türkiye ligi icin çürük leminadan sekiz gomlek daha faydalı bir topcu olabilir.

Keske falcao yerine alsaydik. ben vedati pek begenmem ama yasi musait eli ayagi duzgun her oyuncu satilabiliyor. Kural basit SATAMAYACAGIN OYUNCU ALMAYACAKSIN

İrfancan iyidir, hoştur lakin bizim oyuncumuz değildir, olursa sevinirim tabii; ama şu an o ihtimal çok çok düşük.
Olası şampiyonlar ligi durumu var başakşehirin,
fb de istiyor,
hatta Avrupa da olabilir oyuncu için.
Üstüne sağlam bonservis isterler.
fb-GS rekabetinden yararlanıp fiyat arttırma çabası bile olabilir.
Bu kadar olasılıktan dolayı elimizdeki oyuncuların kıymetini bilip değerlerini düşürmeden alabiliyorsak daha iyi takviyeler yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt