Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin geçen yıl oyunculara ödenen bonservislerde gösterdiği başarıyı bu yıl oyuncu satışlarında da göstermesi lazım
Bu durumda güzel bir kadro kurulabilir neden kurulmasın

EcF_fNmXYAASDw-

vedalasti

Şu amatörlüğü yaptıktan sonra istediği kadar ekonomiyi düzeltsin yönetim.Ya lider olsaydık şuanda takımımızın önemli bi parçası ayrılıp şampiyonluğu kaybetseydik.Bıktım iş bilmezlerin Galatasarayın yönetiminde olmasından.Hocaya yazık valla.

Bizde bazen mantik basini alip gidiyor.

Amrabat 8 milyon
Djiagne 13 milyon

Derken 10 milyon irfancan icin cok mu fazla ve mantiksiz mi kaliber.

Yabanciya 5 milyon yillik verecegime yerli ve kendini bu yasinda kanitlamis bir irfancan icin 12 milyon + birsonraki satis payindan kar payisindan 15% e kadar kabullum.

Alsak bile en fazla 3 sezon tutabiliriz bence.

Amrabat 8 milyon
Djiagne 13 milyon

Yabanciya 5 milyon yillik verecegime yerli ve kendini bu yasinda kanitlamis bir irfancan icin 12 milyon + birsonraki satis payindan kar payisindan 15% e kadar kabullum.

12 milyon bide sonraki satıştan pay mı o kadar paramız var bizim mi haberimiz yok,hadi diyelim paramız var amrabat ve diagne de hata yaptık zaten insan hatasından ders alır bu nasıl mantık anlamadım..

Amrabat 8 milyon
Djiagne 13 milyon

Ligden hiçbir futbolcuya bonservis ödenmemesi gerekir.

Seneye 86 puan ile şampiyon olacak ekibimizi açıklıyorum ;

Okan
Omar Semih Marcao Caner
Seri İrfan Can
Angolo Arda Emre Kılınç
Cagne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt