Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Beyaz Peynir - Baharatlı heispuf olanin icinde ne var
diyagonal bir sekilde yarip gosterirmisin
Malesef çoktan mide ye indi. Resim için geç kaldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyaz Peynir - Baharatlı heispuf olanin icinde ne var
diyagonal bir sekilde yarip gosterirmisin
Akraban mi? Soyisminiz ayniŞuan aklıma geldi Guelor Kanga'yı neden transfer etmiyoruz?
4 tane kufurlu mesaj ekran goruntusu alinmistir.
Benim tuzagima dusmusunuzdur, bunu sadece akli olmayan, cok cabuk sinirlenen, bos beles insanlar duser.
simdi daha da cok kudurabilirsiniz
HAHAHAHAHAH
Top dolmuş foruma, eskiden böyle değildi.Hukuk bürosumu lan bura
Delil toplayıp sunacaksınız,görevlilere!
Çekin biçakları kapışın
JJ | MP
Forumdaki kuş populasyonunun artmasini olumlu bulmaktayim
Senden bahsetmediler kank. Yoksa haber verirdim sana.Top dolmuş foruma, eskiden böyle değildi.
Kanıt sunmak nedir yav birde kudur kudur yazmak ne, adam gibi edersin küfrünü
aynen öyle kankamTop dolmuş foruma, eskiden böyle değildi.
Kanıt sunmak nedir yav birde kudur kudur yazmak ne, adam gibi edersin küfrünü
basak 2-2 ts
ts 1-1 basak
bu durumda ikili averaj ts lehine mi yoksa deplasman golü kurali ikili averaj da yok mu?

Yanlis isim yazmak ceza yeme sebebidir. Bir de Emre A. Da laf atmazsingidenler listesi:
malhanda
ciguli
falkova
ahmak calik
emre akkuzu
sidika
beklentim büyüktü cimbomun cocuguna, ama hepsi gitsin, bu takima yeni kan sart oglu sart, belhandayada fegede geldiginden beri isinamadim, yaniltmadilarda, yeter artik kanimizi emdikleri.Yanlis isim yazmak ceza yeme sebebidir. Bir de Emre A. Da laf atmazsin
Emre kalmali. Su son iki macta önemi belli oldu . SS olarak oynattigimizda hep iyidi.beklentim büyüktü cimbomun cocuguna, ama hepsi gitsin, bu takima yeni kan sart oglu sart, belhandayada fegede geldiginden beri isinamadim, yaniltmadilarda, yeter artik kanimizi emdikleri.