Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru ve brumayi ne yapip edip almaliyiz, keza leminada öyle, biraz arastirip imbulayida cok rahat alabiliriz, isbilenler teknik kadroda olmali elmander, riera, kewell, keske olsa drogba.
Leminayi niyre alalim ayda 2 mac oynuyor 1inde sakatlanip çıkıyor. Ayrica dunyada saydiklarindan baska yiginla topcu var artik piyasada olmayan tanidik olmayan isimler alinmali

Trezeguet için 2 seçenek var; bunlar Feghouli ayrılırsa Galatasaray ve Başakşehir. Oyuncu için Fenerbahçe'nin bir girişimi yok. (via Manu Lonjon)

Galatasaray, Bruma'yı kadrosuna katmak üzere. (A Bola)

Galatasaray, Lemina'nın yerine Strasbourg forması giyen Jean-Ricner Bellegarde'ı düşünüyor. [ via
@francefootball

onyekuru ve brumayi ne yapip edip almaliyiz, keza leminada öyle, biraz arastirip imbulayida cok rahat alabiliriz, isbilenler teknik kadroda olmali elmander, riera, kewell, keske olsa drogba.

Lemina bu ligin çok üstünde bir oyuncu ama acayip maç kaçırıyor..kiralama şansımız varsa hazır form tutan oyunu yönlendiren seri için ugrasalim.. 2. Yarı benim de bakışım çok değişti bu 2 oyuncuya

Seneye sadece lige konsantre olacagimizi varsayarsak, bir kanata Bruma diger kanata Onyekuru bir sezonluk idare edebilir gibi. Süperlig icin yeterli olabilir, tabi ikisinin arkasinda oynayacak beklere cok is düsecektir defansif acidan yardima gelmedikleri müddet.

Millet bugün iyice gergin nedenini anlamadım bir relax olun ya neyi paylaşamıyorsunuz biraz kuşların yorumlarını okuyayım dedim ezikbahce gerçekten inanmış ligi 3. Bitireceklerine ve Trabzon men yiyecek biz de şampiyonlar ligine gideceğiz diyorlar pandemiden önce adamlar düşmemek için dua ediyorlardı gelen geçen elini kolunu sallaya sallaya yeniyordu bu sikecileri

Bence Muslera yerine alına bilecek en iyi seçenek Silviu Lung , şuanda 100 kurtarışla ligin en fazla kurtarış yapan kalecisi ve sözleşmesi sonra eriyor. Dün akşamki performansıda çok iyidi. Muslera içinde türk vatandaşlığına geçme işlemleri başlatılmalı daha önce Türk vatandaşı olmak isterim demişti.

Silviu Lung Jr. - Oyuncu profili 19/20

5ec184caae298bbb54e6acaa

Bence Muslera yerine alına bilecek en iyi seçenek Silviu Lung , şuanda 100 kurtarışla ligin en fazla kurtarış yapan kalecisi ve sözleşmesi sonra eriyor. Dün akşamki performansıda çok iyidi. Muslera içinde türk vatandaşlığına geçme işlemleri başlatılmalı daha önce Türk vatandaşı olmak isterim demişti.

Silviu Lung Jr. - Oyuncu profili 19/20

5ec184caae298bbb54e6acaa

Lung'u ne zamandan beri söylüyorum hatırlamıyorum ama bizimkiler alamaz onu

Yazın buralar çok hareketli geçecek anlaşılan giden gelen baya olucak inşallah gelen isimlerin özellikle ilk 11 de oynayacaklar 25 yaş altı genç potansiyelli isimler olmalı

Maicon ve Feghouli hakkında bonservis olmadan gönderilme haberleri var. Maicon bonservisini alıp gitmek istiyormuş, Feghouli de gerekirse bedavaya gönderilecekmiş, son maçta yaptıklarından dolayı.

Satış yapıp bonservis parası hesaplayan arkadaşlar, inşallah sizin dediğiniz gibi olur ama bu tür sürprizler çok olur maalesef bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt