- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.820
- 5.338
Varim.
Bruma'nin menejerinin haberi yok, PSV'nin haberi yok.
Bos bos konusup milleti kandirmayin.
okey gelirse seni banlayacagım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varim.
Bruma'nin menejerinin haberi yok, PSV'nin haberi yok.
Bos bos konusup milleti kandirmayin.
kaynak yunus emre mi patronvar mısın iddiaya
Yok oyle.okey gelirse seni banlayacagım
50 biraz fazla diil mi reis hayır kurumunda olay çıkmasınYok oyle.
Haksiz olan hayir kurumuna 50TL yollasin.
@Murat Saylak değerli yorumlarını okumak isterim şu cocuk hakkındaSead Haksabanovic- 3-4e verirler. nörrkopingde
Sevgili renktas, bu kadar guzel bir cezayi salak salak saka yapip pic etme emi.50 biraz fazla diil mi reis hayır kurumunda olay çıkmasın
noldu girme o zaman iddaya korktuysanSevgili renktas, bu kadar guzel bir cezayi salak salak saka yapip pic etme emi.
2 3 uye simartip gotunu bayagi kaldirmis renktas, acliktan agzin kokuyor 50TLi begenmiyorsun.noldu girme o zaman iddaya korktuysan
50tl ne
ahah reis niye sinirlendin yav bu kadar2 3 uye simartip gotunu bayagi kaldirmis renktas, acliktan agzin kokuyor 50TLi begenmiyorsun.
Sana iddaaya dahil ol diyende olmadi, ne dirdir otuyorsun?

Acıklada
beni suclamasınlar
renktaş

maicon yaş 31elimizdeki bitikleri araplara katarlilara satmamiz lazim. umarim bu arizali tipler orada biraz top mop oynar da yeni balonlar aldigimiz zaman cok fazla zarar etmeden yine onlara yollayabiliriz
@Uğur Bulut dan duymustun bana söylemıstın o isimsen biliyor musun ki o ismi
her neyse lig bitmeden ztn yazamam
linnes ve ahmet'i yollamak lazim artik. kac sezondur buradalar ama bir baltaya sap olamadilar. forvet almayi beceremeyeceklerse diagne'yi affetsinler, süper lig'de 20 golün altina düsmez o adam. elin sakatini alacaklarina bu kalsin daha iyi. andone+falcaonun maliyeti skandal resmen, 0 katki aldik. bana kalsa diagne'yi falan alayini yollar sifirdan kadro yaparim imkanlar dahilinde yasli topcu almadan.maicon yaş 31
donk yaş 34
mariano yaş 34
şener yaş 30
selcuk yaş 35
belhanda yaş 30
babel yaş 33
feghouli yaş 30
jimmy yaş 31
nusret (falcao) yaş 34
adem yaş 32
yaşlı ordusunu satarsak helal bize