Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda en az 2 tane kaliteli Kuzey Avrupalı istiyorum. Keitavari kanat gelirse de zaten bizi kimse tutamaz inşallah.

Takımda en az 2 tane kaliteli Kuzey Avrupalı istiyorum. Keitavari kanat gelirse de zaten bizi kimse tutamaz inşallah.

IMG_1371.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye şebeke ligi , şebeke derken (Cumhurbaşkanı, damatlar, tüpçüler, Nihat Özdemir 43 adet hakem Başakşehir
2016-17 toplam 3 mağlubiyet
2017-18 toplam 6 mağlubiyet
2018-19 toplam 5 mağlubiyet
2019-20 toplam 3 mağlubiyet
koca 4 sezon totalde 17 mağlubiyet , dünyada başka iki takımda var bu istatistik Bayern Münih ve Paris SG, barcalar madridler cityler bok yemiş yanında he bu 17 mağlubiyetin % 70 zaten 4 büyüklerden , yenilmiyor kardeşim adamlar tanrı gibi 1000€ gelir yok milyon Euro'luk 20 den fazla oyuncu , eğer Başakşehir taca veya auta yada pas hatası yapmadan topu alırsan fauldur bide şebekeye bağlı birkaç takım varki her yıl o takımlardan 6 puan garanti , şebeke öyle ufak tefek değil yani , ittirin kardaş ittirin ha gayret heralde oldu bu sene , bizde tebrik edelim daa

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berat da alinmali

Mehmet Özcan gercekten cok iyi bir oyuncu be cok yetenekli.

Bir Box to Box oyuncu degil , 1-1e giren oyuncu ve dribbling yapabilen bir Onlibero.

Bu sene 29 Macda cikti, Eskisehir Kümede.
Gecen Sezon 34 Mac yapti hepside 90 dka.
Bu sene 22 olcak, yani bedava bir Transfer olabilir.

Berat Ayberk Özdemir takip etmedim.
Ama bu onun ilk Süper Lig Sezonu.
Bilmiyorum ama Taylandan daha iyise alinmali.
Zaten Lemina gidcek, Seri‘de öyle .
Kaldi Selcuk Inan ve Taylan.
Selcuk 3-4 senedir zaten emekli ve Taylan daha birsey gösteremedi ama daha tercübeli, yinede 21/22 yasindaki Genclere sans verip, ve büyütmek daha mantikli.

Ama direkt yardim ve direkt katki istiyorsak Salih Özcan Alinmali.
Taylanin yerine tam isabet olur, kendisi 1. Bundesliga ve 2 bundesliga’da kendini gösterdi.
22 yasinda ve 1.80 boyu var, ideal bir oyuncu.
Misal Basaksehir Berkayi alsilar 2,5 (4 Mio ) Euroya.
Ve oda ayni Salih gibi sirf bizimki Defans bu ofansif.

Ben Ferdi Kadioglu‘yu cok begeniyorum .
Niye bizde böyle Adamlar bulmayalim.

maicon 3.3'e gidiyorsa yıllığına da biz verelim fener gibi 10-12 falan gösterelim ya

Mehmet Özcan gercekten cok iyi bir oyuncu be cok yetenekli.

Bir Box to Box oyuncu degil , 1-1e giren oyuncu ve dribbling yapabilen bir Onlibero.

Bu sene 29 Macda cikti, Eskisehir Kümede.
Gecen Sezon 34 Mac yapti hepside 90 dka.
Bu sene 22 olcak, yani bedava bir Transfer olabilir.

Berat Ayberk Özdemir takip etmedim.
Ama bu onun ilk Süper Lig Sezonu.
Bilmiyorum ama Taylandan daha iyise alinmali.
Zaten Lemina gidcek, Seri‘de öyle .
Kaldi Selcuk Inan ve Taylan.
Selcuk 3-4 senedir zaten emekli ve Taylan daha birsey gösteremedi ama daha tercübeli, yinede 21/22 yasindaki Genclere sans verip, ve büyütmek daha mantikli.

Ama direkt yardim ve direkt katki istiyorsak Salih Özcan Alinmali.
Taylanin yerine tam isabet olur, kendisi 1. Bundesliga ve 2 bundesliga’da kendini gösterdi.
22 yasinda ve 1.80 boyu var, ideal bir oyuncu.
Misal Basaksehir Berkayi alsilar 2,5 (4 Mio ) Euroya.
Ve oda ayni Salih gibi sirf bizimki Defans bu ofansif.

Ben Ferdi Kadioglu‘yu cok begeniyorum .
Niye bizde böyle Adamlar bulmayalim.
Berat baya baya iyi hemde. Ama ucuza birakmazlar

Ne fb deplasmani ne de sivas deplasmaninda ezilerek yenildik
Feneri sayma orta sahası ligteki en kötü takım olabilir sivas deplasmanında evet fena oynamadı ama
işte devamlılığı yok sezonda 1-2 maç sayabiliyorsun ben seri kalırsa seneyede hüsrana uğrayacağımızı düşünüyorum.
bizim ligin yapısına uymuyor pas oyunu oynayan takımlara daha uygun bir oyuncu

Ayağında top tutabilen, top saklayabilen, topla katedebilen, uzaktan şut çekebilen bir orta saha istiyorum.
Bundan 7 ay önce aralik basinda yazdık.
Evander.
Belhandaya musteri bulup iteleyebilseydik yerine yari maliyetle doldurup her mac gol atan bir forvet arkası oyuncunuz vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt