Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
bence aç pişman olmazsınKuaförüm sensine bakıyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence aç pişman olmazsınKuaförüm sensine bakıyorum![]()
Baros-Linconbence aç pişman olmazsın
hayırlı olsun beklemediğim bir transferdi , ihtimal vermiyordum ama twitterda bahsi geçmişti.asporu açın
Allahin cöpü, Fbye Yakin bize uzakAlman basınında şimdi okudun.
Dortmund, Schürrle yi 1-2 Mil avro ya bırakıyor. Istemiyorlar...Spartak Moskova ise 7 Mil satın alma opsiyonu kullanmadı.
Fırsat Transferi. Yaşlı Falcao yerine cuk diye oturur.
Ekli dosyayı görüntüle 84907
Yönetime yakışır bence.Allahin cöpü, Fbye Yakin bize uzak
1 sene sonra biz 8 Mil. verip alırız
Yabanxi kurali comeback
ülkenin açık ara en iyi taraftarına sahip olduğumuz bu dönemde bikez daha kanıtlandı. taraftarsız bi hiçiz sahadaGelecek sezon ilk yarının da seyircisiz olması gündemdeymişFikstürde kesin bütün derbileri ilk yarı bizim sahaya verirler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ülkenin açık ara en iyi taraftarına sahip olduğumuz bu dönemde bikez daha kanıtlandı. taraftarsız bi hiçiz sahada
oynuyoruz ama hırs ve inanç tamamen gitmiş. taraftarsız ruhunu kaybetmiş gibi takım. çok fena alışmışlar o desteğehiç olduğumuza katılmıyorum.
muslera
marcao
luyindama
falcao
lemina
ki bu hafta mariano ve onyekuru da yoktu
bu adamlar takımda ilk yazacağın 5 adam normalde. kalan adamlardan seri ve mariano hariç hangisine gözün kapalı 11 dersin , bilemeyiz. takım bu 5 adamın eksikliğine rağmen 3 haftadır aslan gibi top oynuyor , kazanamasa dahi biz ne oynuyoruz demedik , göze hoş gelen futbol var. bu kadar eksikle bu oyun iyi. hiçiz değil yani. hangi takım bu kadar eksikliğe rağmen takır takır top oynayabilir