- 21 Ocak 2010
- 72.762
- 51.201
- 5.003
belhanda satılırsa arda 10 numara giyecek satılmazsa 66 olabilir ama hoca takımın beyni yapacaktır arda'yı.ardanin bu kadrodaki herkesten iyi katki verecegini düşünüyorum, gelince bakalim bu duruma rtas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda satılırsa arda 10 numara giyecek satılmazsa 66 olabilir ama hoca takımın beyni yapacaktır arda'yı.ardanin bu kadrodaki herkesten iyi katki verecegini düşünüyorum, gelince bakalim bu duruma rtas
fasli cakallik yapip 10u ardaya verir kendi 90 falan giyer insbelhanda satılırsa arda 10 numara giyecek satılmazsa 66 olabilir ama hoca takımın beyni yapacaktır arda'yı.

Hahahahaabelhanda satılırsa arda 10 numara giyecek satılmazsa 66 olabilir ama hoca takımın beyni yapacaktır arda'yı.
Hahahahaa
demek Takımın beyni he!
Hiç güleceğim yoktu.
Düşunsene takım beyni sahada hakem dövüyor,
maç çıkışı takımı bara götürüp sarkıntılık yapıyor ,
Deplasmana giderken uçakta gazeteciye dalıyor,
Takım arkadaşı sakatlanınca hastaneye gidip silah çekiyor.
Çok renkli bir sezon bizi bekliyor.
Uzun süredir magazin programlarında konu futbola gelmiyordu.
Seneye tüm magazin programlarında bizim maçlar konuşulur)))
Uğur doğru demiş.
İyi la at ağızlı sen napan?nabıon lan rengi bozuk
Bu takım şampiyonluğu hiç kimseye bırakmaz!![]()
Lung : Bonservis yok
Omar : Bonservis yok
Novak : Bonservis yok
Tapia : Bonservis yok
Trezequet : Kiralık
Bruma : Kiralık
Mensah : 4 milyon + Emre Taşdemir + Şener Özbayraklı
Birader sen Bulgaristandan arayan kızlara da para yolluyo musun ya.Sıradan kızın biri o milleti trollüyolar.
Bu takım şampiyonluğu hiç kimseye bırakmaz!
Bu takım şampiyon olmasın forumdaki herkese forma alırım!
Tabi süper lige çıkınca ne yaparlar onu bilemem!!