Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.284
- 7.679
- 2.568
Çıkardığınız yabancı kuralına sıçayım. 1980 de almanlar boşa dememiş bu türk futbolundan birşey beklemeyin diye. Ulan 40 sene olmuş gram mı ilerlemez yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan la irfani öpucukle mi alacan renktaş?1 sezonluk 8e kanmamak lazım şu anda ilk 11 oynayabilecek 4 adam gelecek sezon net oynamaya başlayacak 2 adam almak lazım.
Seçenekleri değerlendirirsek;
Kaan Ayhan 11 oynayabilir
İrfan Can 11 oynayabilir
Salih Özcan 1 sezon sonra 11 oyuncusu olabilir
Emre Kılıç duruma göre 11 veya yedek
Berat Özdemir 1 sezon sonra 11e hazır olur
Mehmet Özcan 1 sezon sonra 11e hazır olur
Yerli Kaleci Kaliteli yerli kaleci ben görmedim Belki Volkan Babacan Muslere gelene kadar kaleye geçip sonra yedek bekleyebilir.
Caner Erkin yoklukta 3 5 2 formasyonunda 11 oynayabilir (sevmediğim bir oyuncu fakat seçenek olarak değerlendirdim)
Arda Turan Nasıl olsa geldi gibi duruyor rotasyon oyuncusu olur
Bunların arasından bağlayabildiğimizi bağlamak lazım. Arda Turan hariç. 6sını almak gerek.
Ayrıca ne Luyindama ne Marcao satılmamalı. Zaten stoper eksiğimiz var.
Forvet için hiç aksiyona gerek yok zaten alamıyorlar Diagne Falcao lig için yeterde artar bile.
Sağbek Mariano düşük sözleşme ile kalabilir. Kaan Ayhan gerektiğinde yedekler.
Bunada şukur 8 sahada 3 kulubede 3 tribunde de yapabilirlerdi8 yabanci sahada, 6 yabanci yedekte, dalga gecer gibi bir kural
Çıkardığınız yabancı kuralına sıçayım. 1980 de almanlar boşa dememiş bu türk futbolundan birşey beklemeyin diye. Ulan 40 sene olmuş gram mı ilerlemez yahu
Franz Beckenbauer, türkiye seyahatinde röportaj veriyorkim demis bunu
Sizce gelecek sezon orta sahaya Melo ve Fernando profilinde 6 numara mi alinmali yoksa Seri kiralik ve yanina 2 tane oyunu iki yonlu oynayabilen 8 numara mi?
Kaan la irfani öpucukle mi alacan renktaş?
Sinan boşKaleyi napacaz ya? Yabanci alsan sınır geliyo. Turk desen kim var? Volkan babacan diyenler, boşa mi cikiyor volkan? Degilse başak öpmeden vermez bize. Sinan bolat geliyo aklima oda boşta degil herhalde..
İmparator Fatih Terim, Trabzonspor maçında rakibine tekme atarak kırmızı kart gören ve şampiyonluk yolundaki son şansı da tüketen Sofiane Feghouli'yi, her şeye rağmen sahada görmek istiyor. Terim, Cezayirli yıldızın takımda kalması için yönetime rapor sundu. [Milliyet]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyimser görülecek hiçbir tarafı türk futbolu dün bitti benim için.Sınır olayını İyimser görmeye çalışanlara gülüyorum sadece
Cökek ozaman hemenSinan boş
Yalan çok transferi hangi parayla yapacağız. Bu yönetim feghouli belhanda babel falcao falan hiçbirini satamaz@futbol_5: Galatasaray yeni sezonda bir oyuncuya 2 milyon euro'nun üstünde para veremez. Çok transfer yapılacağı söyleniyor. 2 milyon euro'yu geçerlerse patlarlar.