Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce gelecek sezon orta sahaya Melo ve Fernando profilinde 6 numara mi alinmali yoksa Seri kiralik ve yanina 2 tane oyunu iki yonlu oynayabilen 8 numara mi?

Ben şahsen Seriyi istemiyorum Melo veya Fernando tarzı 6 noyu tercih ederim. Belki ben yanlış görüyorum ama Serinin surat ifadesine bakınca hep mutsuz gibi

İmparator Fatih Terim, Trabzonspor maçında rakibine tekme atarak kırmızı kart gören ve şampiyonluk yolundaki son şansı da tüketen Sofiane Feghouli'yi, her şeye rağmen sahada görmek istiyor. Terim, Cezayirli yıldızın takımda kalması için yönetime rapor sundu. [Milliyet]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Parasını terim maaşından ödesin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8+4 bu sezon;
7+3
6+2 diye gidiyor benim anladığım.Çok kötü buna itiraz edemiyor mu klüpler?5-6 takım istemiyor en az benim gördüğüm.

Kaleyi napacaz ya? Yabanci alsan sınır geliyo. Turk desen kim var? Volkan babacan diyenler, boşa mi cikiyor volkan? Degilse başak öpmeden vermez bize. Sinan bolat geliyo aklima oda boşta degil herhalde..
Sinan Bolat serbest birakildi ama galiba BJK istiyor onu.

Haklısın pardon, ama yinede çok kötü bir kural Türk futbolu adına.Üyelik iptali ile bir yere varılıcağını sanmıyorum.2 milyon üye varsa taş çatlasa 50 bin iptal olur bence,burada klüplerin ağırlığını koyması lazım.

Rodolfo Gaich zu CSKA, bonservis 11 milyon avro...

Zorunlu opsiyonlu 12’ye kitleyebilirdik... 4-5 bu yaz, kalanı gelecek yaz...

7 gun once:

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil: "Federasyondan gelen öneri şu şekilde:"

- 2020/21 sezonu: "Sahada 8 yabancı"

- Sonraki 3 yıl: Sahadaki yabancı sayısı 7 ve 6'ya indirilmesi.

Kulüpler Birliği Başkan Mehmet Sepil: "TFF tarafından önümüzdeki sezondan itibaren ilk 11'de altyapıdan minimum 1 oyuncu, sonraki sezon bunun 2'ye çıkması yönünde görüş geldi. Nihat başkan kulüplerin bu konuyu görüşüp, geri dönüş yapılmasını istedi."

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil: "Yabancı futbolcu kontrat sayısında 14'te kalınmasının doğru olacağını söyledi. TFF bunun 12'ye inmesi yönünde görüş bildirdi. Ancak kulüpler bunun zor olacağını bildirdi. Ortada verilmiş bir karar yok ama daha. Öneri paketi"

1 hafta icinde ne degisti?

7 gun once:

Kulüpler Birliği Başkan Mehmet Sepil: "TFF tarafından önümüzdeki sezondan itibaren ilk 11'de altyapıdan minimum 1 oyuncu, sonraki sezon bunun 2'ye çıkması yönünde görüş geldi. Nihat başkan kulüplerin bu konuyu görüşüp, geri dönüş yapılmasını istedi."

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil: "Yabancı futbolcu kontrat sayısında 14'te kalınmasının doğru olacağını söyledi. TFF bunun 12'ye inmesi yönünde görüş bildirdi. Ancak kulüpler bunun zor olacağını bildirdi. Ortada verilmiş bir karar yok ama daha. Öneri paketi"

Ali Koç tarafından kabul görmedi.

7 gun once:

Klüpler o kadar çaresiz ki tek yapabildikleri 8+4 olacak kuralı 8+6 yapabilmeleri aman ne başarı!

8+4 bu sezon;
7+3
6+2 diye gidiyor benim anladığım.Çok kötü buna itiraz edemiyor mu klüpler?5-6 takım istemiyor en az benim gördüğüm.

Oy birliği ile geçmiş bıraksınlar bu karşıyız ayaklarını yukardan emir gelmiş uymuş herkes. Bizim takım dahil herşeyi protesto etmek lazım

Bir hakem gozunun onundeki pozisyonu goremiyorsa sıkıntı var demektir. Antep macinda da Alper Ulusoy tac cizgiye yakin yerde Antep'li oyuncunun Jimmy'i disariya dogru attigini net goruyor ama faulu vermiyor, tuhaf.

Yerli yabancı mı kaldı. Türk oyuncular artık çok rahat avrupaya transfer olup oynayabiliyor. Yetenekli adamı zaten tüm hocalar sahaya sürecektir. Adam da yetenek yoksa, çalışma yoksa azim yoksa hırs yoksa hergün sahaya sürsen ne değişir. Kalite için kaliteli ayaklara ihtiyaç vardır kim iyiyse formayı o alır. Sürekli don değiştirir gibi bu kurallar değiştirilmez. Kuralı kaldır.

Sözlükte bununla ilgili güzel bir entry okumuştum. Bana mantıklı geldi.

1594291238562.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt