Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.426
- 72.974
- 5.188
ben bunu 1 hafta önce dedigimde laf yemiştim
Volkan babacan Deniyor. Merte pra yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bunu 1 hafta önce dedigimde laf yemiştim
Biliyorum hem sakat hem formsuz ama yabancı sınırı denilen garabet bir kuraldan dolayı bonservissiz yerli oyuncu mecbur kalıyoruz ne yazık kiNuri Sahini takip etmiyorsun sanirim 2 senedir
Volkan babacandır o. Yine sallamalar başlamışmert günok niye gelsin bize yav gerizekalı mı
Donkla sözleşme uzatıyormuşuz. Lanet olsun
kimbu BARTU mu
Mantıklı atalanta tarzı bir dizilimle olabilir ama iyi orta saha ve bek oyunculari lazım forvetimiz de yok tabiçare 3 lü defans ne saracchi ne caner defansı iyi oyuncular değil bu oyuncular ofansi güçlü oyuncular.
Kaan veya x bir kişi alınacaksa defansa alacaksın luyi-marcao-x üçlüsüyle oynayacaksin o x kişisi türk olmali.
Öyle über transferler yapmamiza gerek yok free oyuncuları iyi değerlendirmemiz gerekir caner yavşak falan ama daha 31 yasında 2 sene oynatirsin.
Gelecek yabancı sinirinin anahtarı 3 lu defans.
Kale-caner-defans ile hem elindeki sağlam stoper hattını korursun hem sana esneklik sağlar. Caner olmaz x olur o da farketmez.
Elinde mac içinde kullanabilecegin emre*2, emin,adem,ali, ömer, (arda)bu sene maalesef gelecek ve diğer ekstralar olarak bir oyuncu grubun olur.
Çare defansa alınacak kaan çok net bakın çok net. Muslera gelene kadar sağ kanata emreyi monte edersek tadından yenmez.
Bizde aynısını yapsa her maç kırmızı yer artı beşer altışar maç ceza yer renktaş. Bjk ve fb’li oyunculara böyle şeyler yıllardır serbest.Aynen işte tam da bize böyle adam lazım.
Hakem adama sarı kart gösteriyor, adam arkasından ana avrat sövüyor ama kırmızıyı çıkaramıyor hakem. İşte böyle sahada ağırlığı olan adamlar lazım bize.