- 21 Ocak 2010
- 72.784
- 51.220
- 5.003
diagne geri dönecek ve falcao'yu 3.hanımı yapacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satar satarSamsunspor da Nurullah diye kaleci varmış. Hiç izlemedim. Bugün başkanları röportaj vermiş galiba. Bjk 3.5 milyona satacağıma Liverpool'a 50-60 satarım demiş ilerde. Potansiyelli galiba. İzleyen varmı?

Neyini begendin renktas hangi ozelligini mesala, ben mucadele haric hic birseyini gormedim.Ben Taylanı beğendim.Uzerinde durursak iyi kötu yazarız kadroya.
Tipini s....![]()
yabanci siniri gelince Tarik![]()
Bence de kötü bir oyuncu değil Taylan tıpkı Ömer ve Adem gibi çok iyi kulübe oyuncusu olur , özellikle maçın son 20-25 dakikası takım düşmeye başlayınca Taylan girip dinamizmi ve çalışkanlığı ile ciddi iş yaparBen Taylanı beğendim.Uzerinde durursak iyi kötu yazarız kadroya.
Yumurta, domates, biber, soganla mi ödiceklermis bonservisi?Bjk mensah, nskala ve cisse yi almış.
Ligi bilenlerle ya kafaya oynayacaklar yada patlayacaklar
Burak, Cisse beraber iyi oynarlar gibi geliyor ama hadi bakalım
bu sefer ahmet denizcinin bu tweti diğer twitlerinden bana farklı geldi. Her duyumcu yerli oyuncu için kaan ayhan caner hasan ali vb. isim sallayabilir.Ama özellikle ravil tagir ve cem özkaçar isimlerini herkes söyleyemez eğer bu iki futbolcu ile ilgimiz ortaya çıkarsa ben ahmet denizciye inanmaya baslarım kim ne derse desin bekleyelim bakalım
Yumurta, tomates, biber, soganla mi ödiceklermis bonservisi?
Herkes biz mi?Yumurta, domates, biber, soganla mi ödiceklermis bonservisi?