Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bugün yine Hollanda liginden bir oyuncu tavsiye edecektim fakat yabancı kuralı açıklandıktan sonra daha önce takip ettiğim yerli/gurbetçi oyuncuları paylaşmak istiyorum.

1. Levin Öztunali - 24 yaşında, FSV Mainz 05 oyuncusu ve 2021 kontrat sonu - merkez orta saha sağ iç / sağ kanat - sağ ayak.

2. Erkan Eyibil - 19 yaşında, FSV Mainz 05 oyuncusu ve 2022 kontrat sonu - ofansif orta saha - sol ayak.

3. Melih Altıkulac - 18 yaşında, Olympique Lyonnais oyuncusu ve 2022 kontrat sonu - sol bek - sol ayak.

4. Yusuf Demir - 17 yaşında, SK Rapid Wien oyuncusu ve 2022 kontrat sonu - merkez orta saha sol iç / ofansif orta saha - sol ayak.

5. Ferhat Çoğalan - 18 yaşında, LOSC Lille oyuncusu ve 2021 kontrat sonu - merkez orta saha sol iç / sol kanat - sağ ayak.

6. Emrehan Gedikli - 17 yaşında, Bayer 04 Leverkusen oyuncusu ve 2022 kontrat sonu - forvet - sağ ayak.

7. Metehan Güçlü - 21 yaşında, FC Stade Rennes oyuncusu ve 2023 kontrat sonu - forvet - sol ayak.

8. Salih Özcan - 22 yaşında, FC Köln oyuncusu ve 2021 kontrat sonu - merkez orta saha - sağ ayak.

9. Erdi Dikmen - 23 yaşında, Keçiörengücü oyuncusu ve 2022 kontrat sonu - stoper - sol ayak.

10. Ali Akman - 18 yaşında, Bursaspor oyuncusu ve 2021 kontrat sonu - forvet - sağ ayak.

Kendi alt yapımızdan Bartug Elmaz, Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş oynasa faydalı olurlar. Atalay ve Yunus kafa olarak hazır olmaları lazım. Sadece teknik ile olmaz, fizik ve oyun anlayışı gelişmesi lazım ikisinde.

Benim daha önce takip ettiğim oyuncular böyledir. Yabancı kuralı varken kimler fayda sağlar?

Mitroglu
Andone
Diagne
Falcao
________

Bu üsteki tablo hakkında bir resim yorumu rica edeyim.

ali yavuz seneye bir denenmeli ya o çocukta ışık vardı.süleyman luşu da çok övüyolar

Çolak iyi olur ama harbiden şu an boşta bildiğim kadarıylan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt