Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş çift forvet oynayalımda 352 mi 442 mi artık hoca ayarlasın onu bi zahmet. Yetti artık ya.

4312
Volkan Babacan
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Caner
Seri.. Yabancı.. Yabancı
Akbaba
Falcao.. Yabancı

442
Volkan
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Caner
Yabancı.. Seri.. Yabancı.. Arda/Kılınç
Falcao.. Yabancı

352
Volkan..
Luyindama.. Donk.. Marcao
Omar.. Seri.. Akbaba.. Yabancı.. Caner
Falcao.. Yabancı

karnim acikti ya
simdi gece gece ekmek arasi köfte güzel giderdi :/

Mariano Atletico Mineiro'nun teklifini kabul etmis. Sampaoli Mariano ile Sevilla'da beraber calistigi icin bu transferin gerceklesmesini istiyormus.

Kulüpler birliği tffden daha boş bir oluşum. Her gelen teklife eyvallah diyecekseniz ne diye var bu olay ?
Her gelen eleştiriyor yeni kuralı . Kim istedi o zaman kardeşim . İş bi hakem bildirisine gelince hepiniz en ön safta oluyorsunuz. Hadi buyurun şimdi neredesiniz. Tıpanız yemiyor herhalde
Kulüpler birliği değil de asil futbolun içinde olan teknik direktörler birliği olup onlarla futbol konuşulmali.
Federasyonun basindaki fikri getiren ihalesi
birisi golfçu
öbürü bakanın kardeşi
bir başkası ne olduğu belli olmayan is adamiyim diye takılan pis zihniyetli ağzı bozugun teki
birisi güya is adamı ama ailesi işlerden uzak tutmak için git futbol ile ilgilenen demişler
bizimki bürokrat
bir diğeri 20 senedir futbolda ama tek özelliği birilerinin yiyeni olup kurulları yönetmeye çalışıyor.
boyle gidiyor liste.
hayir bu adamlar ortak bir noktaya gelip futbol hakkında ne konusabilecekler merak ediyorum.
Azizi sevmeyiz ama kulüpler birliğini komple topla aziz kadar futbolun içini dışını bilmiyorlar, en azından yabancı sınırsız olmasını savundu en azından herif yapilan naklen yayın sozlesmesinin yanlışlığını savunuyordu.

Vallahi şikeci kaprisli falan ama geri donup fenerin başına geçse en azından bazı işlerde karsi ses olur. Herkes korkuyor çünkü hepsinin bir bağlantısı var tek korkmayanlar hocalar onlar da parayı bu isten kazanan gerçek kisiler

Artem Dzyuba ya da Serdar Azmoun gelene kadar huzur bulmayacağım. Gerçekten gelseler ligin anasını ağlatırlar. Özellikle Dzyuba hayvan forvet diye tabir edilen sırtında adam taşıyacak bir oyuncu...Ah keşke...
şu avrupa sampiyonasinda patlama yapmadan önce bizim tam Burak yılmazdan kurtulma planları yaparken bu nöbette adini defalarca zikretmistim. O zamanlar çok rahat alabilirdik.
Bir utkucan olamasakta eski kurt menajerler gibi tek maçtan oyuncunun kalitesini bilir olduk.tekrar ediyorum çokomelli kısım bir utkucan değiliz

Ben 2 milyon üstü maaş vereceğimizi sanmıyorum. Mert hakanda sidik yarısına o sebeple girmedik eski yasaya gore 2 milyon maaş alsa toplam maliyeti 2.3 milyon euro olacakti. Şuan 2.3 milyon euroda maaşı tutmak için 1.5 milyon euro maaş vermen gerekiyor aradaki farkla marcaoyu oynatiyorsun. Fener şayet 2 milyon euro verdiyse bu onlara 3 olarak geri dönecek ve bir donemin ligin icinden gecen selçuk inan maaşına denk gelecek. Kim abi bu adam da yıllık maliyeti 3 milyon euro olsun. O parayla millet altyapıdan her sene 3 tane oyuncu çıkarıyor.

Ben ortalama maaşların 1.5 olursa eğer yıldız kategorisindeki oyuncuların 2 milyon euro civarinda olacağını düşünüyorum.
800 bin- 1.2m arası 5-6 transfer gorursek kimse sasirmasin.

Ayrıca kaan alınacaksa bonservisi marcaonun bonservisinden 2 milyon euro fazla her turlu alıp defansa koyarsin. 6 milyon euro bonservisi veremeyecek halde değiliz çok rahat o parayı çıkarırız bu donem önemli olan doğru adımları atmak. Marcao gitsin->kaan gelsin şeklinde değil. ikisi bam başka oyuncular ki marcao gibi sol ayakla defanstan oyun kuran oyuncuyu bulmak luyindama gibi güçlü oyuncu bulmaktan daha zor durum.
Salisu var İspanyada madride barcaya top geçiremedi bu sene adam daha gecen sene altyapilardaydi (ana bizim scout ekibimiz verdi dimi) bu sene yine birilerinin altyapısında olan bir sürü topcu olacaktır onları bulup alabilirsin sana maliyeti olsun olsun 2m olsun.

Son düzenleme:
Bu arada marcao 15e falan satılabilir de luyindamayı 20den aşşağıya satmak ihanet olur.Adamda her şey var.Adam faul yapmadan sert giriyor ve hızlı,çevik.Eğer biri satılıp kaan alınacaksa o marcao olmalı.Tandem her zaman luyindama-X şeklinde olmalı
fotomaç mı okuyorsun ?

Cagne-samatta-ali-adem forvet hattı yeterli olur bence.
Ali kanat forvet
Adem yardımcı forvet
Diğer kışını saymaya gerek yok birisi gerçek kral
Bunların yanina emre de koyulabilir 5 kişilik bir ekip yeter ve artar bile.
Acilen sol kanattan dripling yeteneği kuvvetli oyuncular bakmamiz lazim.
Trezeguet-diagne ikilisi bu lig için yeterli hatta fazla bile sayılabilecek bir ikili ilk transfer bu olmalı. 2 arap kardeşimizi 3 hayır ile ugurlayip bir tanesini kadroya katmamiz gerekir.
Ve israrla yazmaya devam edeceğim. 3-4-3 bu ligin içinden geçer gol yer misin? yersin. Gel gelelim 4-4-2/ 4-3-3 /4-2-3-1 gibi tüm taktiklerle yiyorsun zaten yediğimiz gollerin alayı kontra değişen tek şey 5 tane oyuncuyla rakip sahada hızlıca hücum etmiş olursun bu da yeter ve artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt