Ahmet Sarılar
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2019
- 189
- 126
- 238
Fenerli Muriç yerli statüsünde olacak mı seneye bilgisi olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerli Muriç yerli statüsünde olacak mı seneye bilgisi olan var mı?
Marcaoyu italyadan veren çıkmıştı 13 geçen dönem vermediler.Aynı şekilde luyindama da zaten sakatlanmasa 15-16 civarı teklif vardı.Ozana 11 verenler bunlara da veriyor.Ki biz de zaten 9m para verdik luyindamaya.Demekki veren oluyor
Yooo kosovo icin oynuyorFenerli Muriç yerli statüsünde olacak mı seneye bilgisi olan var mı?
Hala seksiyizGünaydin bir zamanların seksi takımın taraftarları
Yooo kosovo icin oynuyor
Feghouli de sayilir ozmn xdTFF derki osmanlı zamanında oralar bizim topraklarımız olduğundan yerli statüsündedir derse ŞAŞIRMAM hiç
TFF diye bir sistem kalmadı. Fenerbahçe ve onu başarılı kılmak için oluşturulan bir kurumdur. Üyeliğimi iptal ettim, gerekçesi olarak yabancı sınırlaması diye özellikle belirttim.
Çevrem de iptal edenler de oldu. Maçı izlemem onun yerine storeden ürün alırım daha iyi.Bir yanım iptal et diyor fakat lig başlayınca yerimde duramıycam biliyorum. Ayrıca bilsemki büyük çoğunluk iptal edicek 1dk durmam ama genelde benim gibi düşündüğü için karar yeter sayısı oluşturamıyoruz
100bin kişi iptal etse görürüm ben onları.Bir yanım iptal et diyor fakat lig başlayınca yerimde duramıycam biliyorum. Ayrıca bilsemki büyük çoğunluk iptal edicek 1dk durmam ama genelde benim gibi düşündüğü için karar yeter sayısı oluşturamıyoruz
Fake kavga dedik