Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
Kewellin hocalik kariyeri ne durumdaHoca getirebiliyorsa Kewell'ı getirsin yardımcı hoca olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewellin hocalik kariyeri ne durumdaHoca getirebiliyorsa Kewell'ı getirsin yardımcı hoca olarak.
Liverpool'da çalışıyor en son orada eğitim alıyordu. Geçen röportajında Kloop ve bir çok hocadan birşeyler öğrendiğini ama kendi futbol mantelitesini yaratmak istediğini belirtti.Kewellin hocalik kariyeri ne durumda
@Fatih TerimLiverpool'da çalışıyor en son orada eğitim alıyordu. Geçen röportajında Kloop ve bir çok hocadan birşeyler öğrendiğini ama kendi futbol mantelitesini yaratmak istediğini belirtti.
Bu sezon Avrupa’da aldığımz skorlar ortadayken bu gibi sözlere hiç gerek yok sanırım.Abovvv çeyrekte Başağa M.United geldi tecavüze hazır olun
Mantıklı olurdu o olaya bende kızdım ama hoca gençleri fizik olarak hazır görmüyor bana göre olay bu emini gördük henüz cılızOna göre plan yaptiysa, arada sirada genclere forma sansi vermek mantikli olmazmiydi?
herif aşırı rus millyetcısiymiş cıkmaz rusyadanArtem Dzyuba ya da Serdar Azmoun gelene kadar huzur bulmayacağım. Gerçekten gelseler ligin anasını ağlatırlar. Özellikle Dzyuba hayvan forvet diye tabir edilen sırtında adam taşıyacak bir oyuncu...Ah keşke...
İstediğimden değil,şu anki form durumlarına göre tahminimi söylüyorum,gerçekleri konuşmak lazım.Yılmaz Vural da zamanında çıkıp söylemiştiBu sezon Avrupa’da aldığımz skorlar ortadayken bu gibi sözlere hiç gerek yok sanırım.
Serdar Azmun'da Türk(men) milliyetçisi. İran milli takımını bırakmıştı genç yaşında.herif aşırı rus millyetcısiymiş cıkmaz rusyadan
Bu Ruslardaki sadece Rusya'da oynama sevdasını anlamıyorum. Örneğin Golovin ve Dzagoev çok rahat Avrupa'da başaltı takımlarda oynarlardı, ama bizim mallar gibi yabancı sınırı koyduğu için onlarda yüksek paralar alıyorlar takımlarından. Gerçi tüm Rus takımları mafyanın elinde onlar da göndermiyor olabilirherif aşırı rus millyetcısiymiş cıkmaz rusyadan
italyanlar da öyle pek italyan yok avrupa takımlarındaBu Ruslardaki sadece Rusya'da oynama sevdasını anlamıyorum. Örneğin Golovin ve Dzagoev çok rahat Avrupa'da başaltı takımlarda oynarlardı, ama bizim mallar gibi yabancı sınırı koyduğu için onlarda yüksek paralar alıyorlar takımlarından. Gerçi tüm Rus takımları mafyanın elinde onlar da göndermiyor olabilir
edit:anlamıyorum dedim, muhtemel sebepleri yazmışım zaten :/
bitigen covid olmus. hemen fb cocugu atanmis
yahu iyi güzelde biraz teknik taktikten anlayan yardımcı hocalar bulmamız lazım...Fatih hocanın cezalı olduğu maçlarda o kadar belli ediyordu Hasan ve Ümitin hocalıktan anlamadığı...Mourinho bille senelerce yardımcı hocalık yaptı ve hocalarından birşeyler kaptı...bunu yapmak isteyen hocalar lazım bize....Hoca getirebiliyorsa Kewell'ı getirsin yardımcı hoca olarak.
Aynen öyle. Eğer hedefin varsa yardımcı antrenörlük yetmemeli. Ama Şaş&Davala ikilisine Terim altında başarılı olmak, kupalar kazanmak yetti.yahu iyi güzelde biraz teknik taktikten anlayan yardımcı hocalar bulmamız lazım...Fatih hocanın cezalı olduğu maçlarda o kadar belli ediyordu Hasan ve Ümitin hocalıktan anlamadığı...Mourinho bille senelerce yardımcı hocalık yaptı ve hocalarından birşeyler kaptı...bunu yapmak isteyen hocalar lazım bize....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Federasyon'un son çıkan yabancı oyuncu yönetmeliğinde Türk Milli takımında oynayabilecek oyuncular Türk kabul edildiğinden daha önce başka bir milli takımda oynamamış oyuncular (Mehmet Aurello vb.) bu statüden yararlanabilir.Bir de henüz milli takım tercihini yapmamış gurbetçi oyuncular da Türkiye Milli takımını seçerse yine Türk statüsünde oynayabilecek.Son olarak da ilk statü yürürlükte iken kazanılmış hakları olan gurbetçiler (Gökan İnler,Eren Derdiyok vb.) yine Türk statüsünde oynayabilecek... Özetle yabancı sınırlaması Şenol Güneş gibi vizyonsuz,capsiz teknik adamların ve de siyasetin etkisiyle çıkmış saçma bir kural.Parayla Tr vatandaşlığı alınabiliyor ya ironi yapmışlar,gerçek değil tabii ki