- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Çoğu kiralık
Zorunlu opsiyon olacaksaMonaco, Henry Onyekuru için 7 milyon Euro bonservis istiyor.
Kira + opsiyon yapalim
Falcao konusu tamam da Mandzukic yerine Diagne satılırsa genç birini alalım.Falcao'nun tek yararı yüksek maaşlı yaşlı futbolculardan bizi soğutmasıdır..mandzukic in falcao s. git
santrafor ve stoperde yaş önemli değildir bence. falcaonun sorunu kronik sakat olması yoksa atardı 25-30 tane. falcaonun yerini sakatlık problemi olmayan başka bi yıldızla doldurmak lazımFalcao konusu tamam da Mandzukic yerine Diagne satılırsa genç birini alalım.Falcao'nun tek yararı yüksek maaşlı yaşlı futbolculardan bizi soğutmasıdır..
Hayalimiz gerçek oluyor kank.Arda ve caner ikilisi 11 de mi oynayacak knk
Görüşüne saygı duyuyorum renktaş da Falcao'dan sonra Cavani'yi bile istemem..santrafor ve stoperde yaş önemli değildir bence. falcaonun sorunu kronik sakat olması yoksa atardı 25-30 tane. falcaonun yerini sakatlık problemi olmayan başka bi yıldızla doldurmak lazım
14 kayıtlı vardı.Maicon,Babel,Nagatomo,Diagne kiralıklarımız.Luyindama kayıtlı değildi.19 yabancımız vardı.Bir tek Nagatomo gitti.Kaldı 18Çoğu kiralık
mandzukic in falcao s. git
sütten ağzımız yandığı için anlıyorum ama mandzukicin gerek hırvat olması gerekse pivot santrafor olmasından dolayı bence doğru bi tercih olur. doğu avrupalı topçularda iş disiplini varGörüşüne saygı duyuyorum renktaş da Falcao'dan sonra Cavani'yi bile istemem..
doğu avrupalı topçularda iş disiplini var
o zaman işler değişir. böyle bi durumu varsa alınmamalı. ama kaliteli bi pivot santrafor şart.Mandzulic de sik sakatlanan birisi![]()
Mario Mandžukić - Verletzungshistorie
Das ist die Verletzungshistorie von Mario Mandžukić vom Verein Karriereende. Auf dieser Seite werden Verletzungen sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.de