- 3 Haziran 2015
- 57.142
- 66.323
- 4.143
Sezona Falcao, Diagne, Adem forvet hattiyla gireriz. Falcao 3 hafta sonra sakatlanir 13 maç kaçirir. Diagne birileriyle kavga ediyor kadro disi kalir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FLAŞ: Caner Erkin, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. (@memetozcan / Sabah)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
twit yoktweeti paylasir misin, sayfasinda bulamadim
Dzyuba'yı gördüm, beğendim.‐------------------------Sinan B------------------------
Omar - Luyindama - Marcao - Sarachhi
-------------------------Okay Y -------------------------
------------Fofana ---------------- Evander -------
Kilinc------------------Dzyuba -------Trezeguet
kendisinden hazzetmesem de türk bek şart bize çünkü 2 beki de yabancı yaparsak düzgün kadro kuramayız.FLAŞ: Caner Erkin, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. (@memetozcan / Sabah)
ozaman sen ve sahibin çıkıp oynayın. gerzo herifTFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bunu şimdiden ilan ettik ki kulüpler projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Bunu kararlılıkla uygulayacağız."
mal
Çoğunluğa yani demokrasiye karşı gelen bir başkan.TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bunu şimdiden ilan ettik ki kulüpler projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Bunu kararlılıkla uygulayacağız."
mal
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
mal
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
mal
en erken kasıma yetişir. iyi bi türk kaleci lazım sonra da yedeğe geçerMuslera yetismezmi abi ya hicmi ümit yok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dayak atmaya kadar gider bu iş.Sabaha kadar döverler
yalanFLAŞ: Caner Erkin, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. (@memetozcan / Sabah)
İşte yabancı sınırı ve getirecekler ile götüreceklerinden küçük bir kuble