- 10 Nisan 2013
- 58.908
- 42.260
- 3.943
Muslera yetismezmi abi ya hicmi ümit yok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayırdır survivor bitiyor diye yine foruma mı geldin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera yetismezmi abi ya hicmi ümit yok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu ne kadar futboldan anlıyorsun ki bu kararın doğru olduğunu düşünüyorsun. Aldığın kararın gerçekten bir yararı olacağını bu kadar futbolun için de olanlar bilmiyor ama sen biliyorsun. Sahibine söyle yularını iyi tutsun. Senin yöneteceğin Türk Fubolundan bir bok olmaz.TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bunu şimdiden ilan ettik ki kulüpler projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Bunu kararlılıkla uygulayacağız."
mal
sanane kardeşim niye içine ediyosun futbolun defolup gitceksin zaten senin şikeci takımın 11 yerliyle oynasın engel mi var ..TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bunu şimdiden ilan ettik ki kulüpler projelerini ona göre yapsınlar, yol haritasını buna göre belirlesinler. Hem kulüplerin hem de Türk futbolunun geleceği için bunun daha doğru bir yol olduğunu düşünüyoruz. Bunu kararlılıkla uygulayacağız."
mal
Müthiş birşey ya. Dünya da eşi benzeri bir örneği yoktur şu saçmalığın.TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Bütün kulüplere görüşleri soruldu. Çoğunluğu 11 yabancı istiyor. Ben buna ‘Evet’ der miyim? Sahaya 11 yabancıyla çıkılmaz. Onun için böyle bir talebi uygulamamız mümkün değil."
mal
zaten görevden alınacak diyorlar.gider ayak pis işleri yaptırıyorlarEylulu goremez nihat ve tffsi
Nihat Özdemir tüpçüyü aratacak gibi duruyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yerli ve milli demokrasiMadem TFF olarak karari kendiniz verecektiniz, neden külüplerden fikir aldiniz? Bu nasil bir yaman celiski
kararı gerçekten tffnin verdiğini mi düşünüyorsunuz yawMadem TFF olarak karari kendiniz verecektiniz, neden külüplerden fikir aldiniz? Bu nasil bir yaman celiski

Yok ben verdim. At kafasıkararı gerçekten tffnin verdiğini mi düşünüyorsunuz yaw![]()