Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Utkucan, sıradışı bir yolculuğu olduğunu kabul ediyor. 8 yıl önce bir TV kanalında yorumcu olarak çalışıyordu. Görevi, İtalya ve İspanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden maçları yorumlamaktı.

"Bir gece." diyor Emre Utkucan; "Fatih Terim yorumlarımı dinlemiş. Oyunu görme şeklimi, oyuncuları analiz etme stilimi ve bilgi derinliğime hayran kalmış. Bu yüzden beni kulübün antrenman tesislerine davet etti."

su rezillige bak

hakikatten mal ya bunu şimdiden ilan etmiş lan adam mevcut yabancı sınırına gore 10 tane 30 milyon euroluk oyuncuyu oynatiyor diyelim ne diyeceksin adama kadrondan 2 kişiyi satacaksin kardesim benim canım boyle istiyor mu.
Ben istedim oldu kafası 2 sene sonra bir adet türk futbolcu çıkmazsa beyin falan çekip gidip yayın için maç 200 milyon dolar musteri bulunca ne yapacak bunun sonuclarina katlanıp bütün servetini futbola bırakacak mi

Deyyus. Transfer dönemi 2 hafta sonra açılacak, kulüplerin devam eden 2-3 senelik anlaşmaları var yabancılarla ve bu hıyar ağasının dediğine bak. Nasıl milyoner bu anlamadım.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berk
Omar Luyi Marcao Saracchi
Seri xxx
Emre K. Emre Akbaba Trezeguet
Falcao

peki Nando geldiginde Caner mi Saracchi yerine olacak. Yapacaginiz ise

Emre Utkucan, sıradışı bir yolculuğu olduğunu kabul ediyor. 8 yıl önce bir TV kanalında yorumcu olarak çalışıyordu. Görevi, İtalya ve İspanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden maçları yorumlamaktı.

"Bir gece." diyor Emre Utkucan; "Fatih Terim yorumlarımı dinlemiş. Oyunu görme şeklimi, oyuncuları analiz etme stilimi ve bilgi derinliğime hayran kalmış. Bu yüzden beni kulübün antrenman tesislerine davet etti."
Hocayı foruma davet etmeli. Yarı parasına daha iyi yorum yapacak cevherler var.

Eger vizyonlu bir turk takimi olsa,

Genk
Club Brugge
Gent

burda scoutluk yapan ekibi getirir, hic paraya acimiyacaksin 1m euro imza parasi ver adama. Nasil oyuncular buluyorlar.

Kurdugun kadroya gore Belhanda, Fegh, Maicon satilmis, paralar nerede? :)
10no + cdm + kanada gidecek, gidicek de Su kurali ne yapacagiz. Emre A. Yerine Yabanci koysam , sol bek de caner olmali.
Stopere Kaani alsam yine o parayla kimi nereye alacagiz olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt