- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Maicon gitti gibi birsey zaten. Bosuna arabistana dönmediBen bu yonetimin 1 den fazla oyuncu satacani inanmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon gitti gibi birsey zaten. Bosuna arabistana dönmediBen bu yonetimin 1 den fazla oyuncu satacani inanmiyorum.
Bence Kaan mutlaka alinmali ama Marcao yerine. Marcao, Belhanda, Fegh, Maicon satislarindan minimum 23 milyon gelse 6 milyon Kaan, geri kalan 17 milyon ile Irfan zorlanir, sonra da kanat. Seneye 3 ama diger seneler 4 ve 5 yerli lazim. Irfan'i bu sene almaliyiz. Kendisinin gonlu varsa illaki alinir.10no + cdm + kanada gidecek, gidicek de Su kurali ne yapacagiz. Emre A. Yerine Yabanci koysam , sol bek de caner olmali.
Stopere Kaani alsam yine o parayla kimi nereye alacagiz olacak
gelecek sezon dayak var.caner ve arda listenin başına alper ulusoyu yazar.Caner’le 2+1 yıllığına anlaşılmış.
Hayırlı olsun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çocuk kendi tesadüfen denk geldiğini yazmıştı, zaten iyi oyuncuyu yakalamak için über scout olmaya gerek yok.
scoutu yorumculardan alıyosak şu adamı getirsek milyonerdik
ki dybala o sene az maça çıkmış. eleman tam 1 cevher avcısı.
Yalan haber.Futbolcuların 4 aydır parasını ödeyemeyen bir kulüpten iyi transfer bekleyen vefalı Galatasaray taraftarına selam olsun. Daha yönetimin içler acısı haline deginmedim bile...
Donk ile sözleşme mi bravo yönetim ve terim kulübün sahibi olsa bunların hepsini kovar istedikleri gibi para saçıyorlar@agazulfoyedek: Saracchi fesih, Sekidika kiralık, Donk ile yeni sözleşme, Belhanda ve Feghouli ile veda olacak gibi görünüyor..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk konusunda bile aklıma şüphe doğdu bunu gördükten sonra.@agazulfoyedek: Saracchi fesih, Sekidika kiralık, Donk ile yeni sözleşme, Belhanda ve Feghouli ile veda olacak gibi görünüyor..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bedava ya yapacaklar bile çok renktaşHocayı foruma davet etmeli. Yarı parasına daha iyi yorum yapacak cevherler var.