Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner,Arda,Emre Kılınç,Oğulcan,Volkan Babacan,Kaan Ayhan (y)(y)

Okan Bursaya
Luyindama satış
Belhanda,Fegh,Maicon,Babel,Falcao Araplara
Kralgne geri dönmelidir
Sekidika PTT'ye
Ömer Akhisara

4-5 tanede kaliteli yabancı transfer ile güzel bir ekip oluşur.

Bu yönetimin emre kılınçı alacağını dusunen var mı ? Fener alır onu da

Koklu degisim olmaz FFP varken, 1 sene daha 'idare edecek' bir kadro hayal edin.

20200712_215732.webp
aynen öyle. Şu bartugu bi gorseydim ilk 11de

Bizim emre attı , sınır geldiği için oynar umarım ucuza gelmiştir.Valla feghouliden iyi oynar bence

Emre Kılınç'ı da Fener'e kaptırırsak yazık olur. Hücum oyuncusu olarak belki de banko oynatabileceğimiz tek oyuncu olur Emre Kılınç.

2017 deki gibi kökten değişim lazım tudorun yaptırdıgı kamp neymiş be o sene

yapamayız

o sene çok bonservis harcadık. bazı oyuncuları overpay yaparak getirdik. dursun'un son şansı olduğu için musluğu açtı ceza alma pahasına.

şimdi ise zaten cezayı almış durumdayız. harcama yapmak için önce bonservis girdisi lazım. o kadar kaynak çıkmaz bizden. acı ama gerçek.

Emreyi almisizdir herhal,takim kotu skorlar aliyo diye intihar etmeyin hemen,yenilenle ölünmüyor arkadaslar

10-12 transfer bekliyorum.yarisi ucuz maliyete

Basaksehir kapar onu.
Yok ya almışızdır.İsim vermek istemiyorum ama mert hakanın eski bir takım arkadaşıyla aynı sitede oturuyorum ve tanıyorum da kendisini.3,4 ay önce mert hakanın kendisine dediklerini duysanız şaşa kalırsınız , o kadar kesindi transferi.Ama emre daha delikanlı çocuk gelecektir bence.

Realist konusmak lazim, hayal kadro falan kuruyoruz da. FFP var, ancak sattigin kadar alabiliyorsun.

Bu demek oluyor ki, bu yonetim 3-4-5 oyuncu satacakta, o gelen paralarla guzel kadro kuracak.

Bu yonetim birak 3-4-5 oyuncu satmayi, 1 tanesine bile satamiyor. Maiconu bile dogru durust pazarliyamadik.

Seneye kadro Maximum bu olur.

Sinan Bolat

Omar - Marcao - Luyindaam - Caner

Topal - Taylan/Transfer

Emre K - Emre A - Transfer

Adem/Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt