Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegi üzdü

pozisyon oyunu

• 53
    bugünkü kadro ile direkt oyunu çok acayip oynardık zaten.
    önde pres, direkt kaleye giden bir takım.
    ağzımızın suyu akardı!!
    ulan içerde rakibe nefes aldırmayan 2017-2018 sezonu kadrosunu deplasmanda herkes tokatlıyordu.
    he bir de şunu şöyliyim, rüyadan uyanın arkadaşlar!!
    öyle şunu alalım bunu alalım filan, bence eldekiler nasıl gidecek onu düşünün.
    kocaman bir delik var kapatılması gereken.

(bkz: 12 temmuz 2020 ankaragücü galatasaray maçı)
    12 Temmuz 2020 20:33 · gurrpegi

Geleceklerden ziyade kimler kalacak acaba kadroda. Bu akşam ki takımda Emin dışında sahada kalabilecek potansiyelde oyuncu yok. Hadi yabancı oyuncularda takım aidiyeti yok eyvallah ama yerli oyuncularda gram takmıyor ne hocayı, ne mağlubiyeti ne de armayı. Özellikle Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Taylan bu tarz durumlarda isyan etmeliler ama maalesef.

Gurrpegi üzdü

pozisyon oyunu

• 53
    bugünkü kadro ile direkt oyunu çok acayip oynardık zaten.
    önde pres, direkt kaleye giden bir takım.
    ağzımızın suyu akardı!!
    ulan içerde rakibe nefes aldırmayan 2017-2018 sezonu kadrosunu deplasmanda herkes tokatlıyordu.
    he bir de şunu şöyliyim, rüyadan uyanın arkadaşlar!!
    öyle şunu alalım bunu alalım filan, bence eldekiler nasıl gidecek onu düşünün.
    kocaman bir delik var kapatılması gereken.

(bkz: 12 temmuz 2020 ankaragücü galatasaray maçı)
    12 Temmuz 2020 20:33 · gurrpegi
Dogru soylemis. Burada ve sosyal medyada 15 transfer yapan taraftarlar goruyorum onlar gercekten hayal dunyasinda yasiyor. Oyle birseye ne maddi acidan ne de FFP kurallari varken imkan bile yok.

Dogru soylemis. Burada ve sosyal medyada 15 transfer yapan taraftarlar goruyorum onlar gercekten hayal dunyasinda yasiyor. Oyle birseye ne maddi acidan ne de FFP kurallari varken imkan bile yok.

Sinan

Omar - Luyindama - Marcao - Caner

Topal - Transfer

Emre K. - Emre A. - Transfer

Adem/Ogulcan

Max bu olur, fazlasi olmaz.

Realist konusmak lazim, hayal kadro falan kuruyoruz da. FFP var, ancak sattigin kadar alabiliyorsun.

Bu demek oluyor ki, bu yonetim 3-4-5 oyuncu satacakta, o gelen paralarla guzel kadro kuracak.

Bu yonetim birak 3-4-5 oyuncu satmayi, 1 tanesine bile satamiyor. Maiconu bile dogru durust pazarliyamadik.

Seneye kadro Maximum bu olur.

Sinan Bolat

Omar - Marcao - Luyindaam - Caner

Topal - Taylan/Transfer

Emre K - Emre A - Transfer

Adem/Falcao
Kimseyi satmadan eldekilerden 0 bonservis elde ederek veya free oyuncularla takıma ekleme yaparak bu takım zirveye oynar yine. Sorun oyuncu bazında değil sorun çok net teknik. Takmışız bir paslı oyuna defanstan oyun kuralım lan defanstan oyunu kime kuracağız topu alıp geri dönen ömer-emre-ademe falan mı bunlara kursan ne olur kurmasan ne. Bam güm atacaksın bir kere oynamak istediğimiz oyuna uygun isimler yok 1 senedir niye ısrarla zorluyoruz anlamıyorum

#ÇareBelli
Screenshot_20200712_170426.webp

Kimseyi satmadan eldekilerden 0 bonservis elde ederek veya free oyuncularla takıma ekleme yaparak bu takım zirveye oynar yine. Sorun oyuncu bazında değil sorun çok net teknik. Takmışız bir paslı oyuna defanstan oyun kuralım lan defanstan oyunu kime kuracağız topu alıp geri dönen ömer-emre-ademe falan mı bunlara kursan ne olur kurmasan ne. Bam güm atacaksın bir kere oynamak istediğimiz oyuna uygun isimler yok 1 senedir niye ısrarla zorluyoruz anlamıyorum

Zaten ben Terimin acilen istifa etmesi ve birdaha donmesinden yanayim. 3 sezondur takimin basinda, takim fizik/mental/taktik olarak iflas etmis durumda. G... guldugumuz Fener ve les kargalari en azindan birseyler deniyor cabaliyor, 38 yasindaki belesoglu ve 40 yasindaki atiba gol atiyor takima sirtliyor.

FFP bitince baskan olsaydim sanli kulubumezde.

- Terim
- Teknik ekibi
- Scout ekibi
- Komple Terimin ne kadar adami varsa istifasina verirdim.

Bu kulubun artik yeni kan ve yep yeni yapilandirmaya ihtiyaci var.

- Komple yeni scout ekibi (belcika kuluplerinden)
- Genc, ac, hirsli, bir teknik adam.
- Yeni teknik ekip

Elalem, Sergey milankovic savice sirbistandan 900.000 euroya, Diatta ya Sarpsborg 08 dan 2m euroya alirken. Biz Diagneye 13m, Emre copbabaya 4m, falcaoyu 5m verdik.

Fark burada.

En son ne zaman yabancı teknik direktörle şampiyon olduk. Geretsle. Adam gelmiş burada tantana yapıyor. O leş kargalarına karşı yabancı teknik adamla mı şampiyon olacağız. 3 transfer sezonu belhandayı satamayan yönetim adam gibi görevini yapacak. Son 2 transfer sezonundan kim memnun. Falcao dışında. O da zaten çöp çıktı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son ne zaman yabancı teknik direktörle şampiyon olduk. Geretsle. Adam gelmiş burada tantana yapıyor. O leş kargalarına karşı yabancı teknik adamla mı şampiyon olacağız. 3 transfer sezonu belhandayı satamayan yönetim adam gibi görevini yapacak. Son 2 transfer sezonundan kim memnun. Falcao dışında. O da zaten çöp çıktı.

Bu transferleri kimin onayin gecti? bu takim neden bu halde? Pandemi sadece bize mi vurdu?

Bu transferleri kimin onayin gecti? bu takim neden bu halde? Pandemi sadece bize mi vurdu?
En önemli transfer. Hasan çıkıp falcao ile ilgilenmiyoz dedi mi? Dedi şov için gittler adamı aldılar. Ligin 3. maçında ancak oynadı sonra sakatlık sakatlık.
Banega yı o dönem yalanlamadı hoca. Ama belhanda'yı satamadılar ki alsınlar sonra sevillada kaldı adam. Yani bu kadar kolay unutmayın bazı şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt