Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caglar Soyuncu ne yapmis oyle once yenilen golde rezil bir savunma yapiyor golu yedikten sonra rakibin oyuncusuna tekme atti ve kirmizi gordu

yahu cok transfer bekleyen de ,ucuz maliyete yerli ve yabancı bekliyo zaten.ha bi de belhanda,feghouli ve maicon satıslarından da yolu bulur,bonservis öder futbolcu alırız dyoruz.neyin hayalini kurmayacakmısız?

işin en önemli kısmı ben emin için,bartug için mutluyum.bugun skora aldanıp emini yerdiniz belki haksız yere bikaçınız,ama videosu düşer zaten.paslarını bi görelim

Lütfen artık Emre akbabali kadrolar yapmayın seneye için. Adam bırakmış kafada futbolu ya. Emre kılınç geldiyse 11 oynar rahatlıkla. Arda bile 1 ay idman yapsın şu bitik emreden iyi oynar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir takıma karşı bu kadar pas hatası olmaz maalesef.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda bu rezil patates liginde, oyle cok para verip kadro kurmak gerek yok.

Basaksehir toplam 5m euro harcamis
Sivass 2-3m euro
adamlara bak

bide bize bak

içimde tutamayacagım.lige ara verildiğinden beri basakehirli mi,trabzonsporlu mu akcabatsporlu mu anlayamadıgım birileri var.bende engelli,rahatsız oldugum için yorumlarından ama forum dısına cıkınca da aynı gevsek,Galatasaraylılıkla alakası olmayan yorumlar görüyorum.o arkadaşlar 10-20 tane var diyim,tek dileğim seneye de burda olun.bizzat her galibiyetten ve sampiyonluktan sonra adlarınızı mention atacagım size.cidden çok doldum.kusura bakmayın,kimse bana mı diyo demesin.gerek yok.ben sadece huzursuz oldugum için yazdım,Galatasaraylı olmayabilir,aklınızca dalga gectiginizi sanabilirsiniz sorun degil.forumda takılın,burası misafirperver bi yer.basarılı bir Galatasaray hakkında da tartısalım ama : ) seviyorum sizi

daha bikaç sene önce bjkli bi abi vardı,mehmet şenoldu sanırım adı ve bjkli furkan abiyle oguzhanın transferi hakkında konusulan bi forumdu burası.kimliğinizi gizlemeyin.o bjkli mehmet abi semih kayayı bile övmüş,tartısmıstık burda.

Aslinda bu rezil patates liginde, oyle cok para verip kadro kurmak gerek yok.

Basaksehir toplam 5m euro harcamis
Sivass 2-3m euro
adamlara bak

bide bize bak

bizde de bir numara yok.

avrupadan milletin çöpünü alıp havaya giriyoruz. sonra dersimizi verip gönderiyorlar. :(

Defans komple kalsın idarelik yerli bir kaleci alalım .. bedava mendy yanına da kiralık adam seri lemina gibi .. önlerine feghouli kanatlara mahmut hassan kiralik ve kılınç bedava en uca cagne veya babel.. araya da yerli beleş alternatifler sınır için..
mevcut mali duruma göre olabilecek en iyi senaryo bu bence.. falcao linnes belhanda gibi boş beleş adamlarla vakit kaybetmeye gerek yok..feghouliye cogunuz kızgın hala ama bu adam oynamayinca veya kötü oldugunda kaleye gidemiyoruz resmen..bu şartlarda feghouli gibi adam bulmak zor.. babelin en uçta iş yapacgini düşünüyorum hoca ısrarla sola attı adamı

Emre Kılınç gelirse bize ciddi katkı sağlar. Hem teknik hem zeki futbolcu. Yabancı sınırı gelmişken bonservissiz Emre’yi de kaçırırlarsa bırakıp gitsinler.

fatih hocanın mert hakan ergeni hakkında da masaya yumrugunu koymasını beklerdim.tek telefon yeterdi ama sözünden cayan adamdan hayır gelmediğini o bizden daha iyi biliyo tabi.o yuzden de adım atmamıs belliki.emreye ise baskı uygulamayın,fazla göklere cıkarmayın.gelirse seviniriz,ki geldi sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt