- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içimde tutamayacagım.lige ara verildiğinden beri basakehirli mi,trabzonsporlu mu akcabatsporlu mu anlayamadıgım birileri var.bende engelli,rahatsız oldugum için yorumlarından ama forum dısına cıkınca da aynı gevsek,Galatasaraylılıkla alakası olmayan yorumlar görüyorum.o arkadaşlar 10-20 tane var diyim,tek dileğim seneye de burda olun.bizzat her galibiyetten ve sampiyonluktan sonra adlarınızı mention atacagım size.cidden çok doldum.kusura bakmayın,kimse bana mı diyo demesin.gerek yok.ben sadece huzursuz oldugum için yazdım,Galatasaraylı olmayabilir,aklınızca dalga gectiginizi sanabilirsiniz sorun degil.forumda takılın,burası misafirperver bi yer.basarılı bir Galatasaray hakkında da tartısalım ama : ) seviyorum sizi
cansın sen:kırmızıkalp::sarıkalp:
ne yazık kı banlamak durumundayımcansın sen:kırmızıkalp::sarıkalp:
fegi yazisini görünce devamini okuyamadim malesef, bu adama nekadar taptiniz, ne yapti bu 4milyon cebe indirmekten ligin son 10 maci zar zor oynamasindan baska???Defans komple kalsın idarelik yerli bir kaleci alalım .. bedava mendy yanına da kiralık adam seri lemina gibi .. önlerine feghouli kanatlara mahmut hassan kiralik ve kılınç bedava en uca cagne veya babel.. araya da yerli beleş alternatifler sınır için..
mevcut mali duruma göre olabilecek en iyi senaryo bu bence.. falcao linnes belhanda gibi boş beleş adamlarla vakit kaybetmeye gerek yok..feghouliye cogunuz kızgın hala ama bu adam oynamayinca veya kötü oldugunda kaleye gidemiyoruz resmen..bu şartlarda feghouli gibi adam bulmak zor.. babelin en uçta iş yapacgini düşünüyorum hoca ısrarla sola attı adamı
Fena olmazdi aslinda ama o hakki yitirdiniz.cezami acarakne yazık kı banlamak durumundayım
fegi yazisini görünce devamini okuyamadim malesef, bu adama nekadar taptiniz, ne yapti bu 4milyon cebe indirmekten ligin son 10 maci zar zor oynamasindan baska???
oyunu full ezber atar bi pas marianoya yapa yanliz bir basina birakir kanatda, garibim marianoda anca bi ortayla yetinir, bu futbol düzeninin her takim ezberledi önlemini aldi! onyekuru tarafina bakarsan arkali önlü bekte kanatda birbiriyle paslasip kaleye kadar inerdi. sagli sollu komple degismeli, belhanda bey sutlanip saglam bir 10 alinmali.
Bu seferde penaltı attırmaya çalışmaktan şampiyonluğu kaybedelim.Yaşlı birini alacaksak illa Gomis geri gelsin. Sözleşmesi de bitiyor. Onun gibisi gelmedi gitti gideli. 28 maç 19 g 4 a oynuyor şuan.
şaka şaka gelsin gomis. Emre çok gol attırır.Aslinda bu rezil patates liginde, oyle cok para verip kadro kurmak gerek yok.
Basaksehir toplam 5m euro harcamis
Sivass 2-3m euro
adamlara bak
bide bize bak

| 19/20 | 29 Ağu 2019 | ![]() |
| Ahli | ![]() |
| Başakşehir | 2.25 mil. € | Bedelsiz | ![]() |
| 19/20 | 8 Tem 2019 | ![]() |
| Y. Malatyaspor | ![]() |
| Ahli | 2.25 mil. € | 3.80 mil. € | ![]() |
En iy hallerini düşünsek olurdu bu dediginFeghouli - Arda - Babel
Falcao (Diagne)
Şu hücum hattının muhteşemliğine bak. Gol rekoru kırarız, gol.