Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde zaten takimin en saglam bolgesi;

Muslera
Luyindama - Marcao

bunu bozarsak seneye daha kotu olabilir bizim icin.
Ne olursa olsun seneye de takımda tutulması gereken üçlü, hani bu üçlü takımda kalsın sağlam olsunlar da yeter ki ben razıyım. İşte bu üçlüye bir ön libero bir forvet ekleyebildiğimiz zaman işler istediğimiz gibi olur. Hani şöyle transferi yapacaksın Luyindama gibi sonra rakipleri nasıl perişan ettiğini izleyeceksin sahada

Gidip Jan Schindelmeiseri getirsinler transfer falan yapmadan. Stuttgart'da adam 1 senede gidip Pavardi, Ascacibari ve Mangalayi satin aldi. Apoyla falan olmayacak bu is.

Iki takimi Onyekuru tarzi kanat yanlis olur. Onu sadece anadolu takimlari yapiyor.

1 kanat Feghouli (prime donemi), Q7, Trezeguet tarzi bir teknik kanat lazim
2 kanat Onyekuru, Bruma tarzi.

Su sartlarda ancak boyle birsey olur

Trezeguet - XXX - Emre K.
Tabii ki prime dönemleri için söylemiyorum ama mevcut durumları ile Emre K. & Trezeguet ikilisi > Onyekuru & Feghouli ikilisi diyorum eğer başıma bir iş gelmeyecekse

Çünkü Onyekuru da Feghouli de benim gözümde kanat oyuncusu değil Onyekuru sprinter bir sol forvet Feghouli ise sağ iç orta saha gibi oynuyor. İkisi de Galatasaray dönemlerinde Şampiyonluğun baş aktörlerinden oldu çok iyi oynadıkları dönemler oldu kesinlikle söylediklerim onları kötü futbolcu çıkarmaz ama dediğim gibi "Kanat" oyuncusu değiller benim gözümde

Marcao geldiginden beri cok hata yaptigi maclar oldu. Eger yuksek teklif gelirse satisi dusunulmeli.

Bence bizim takıma basıp gidebilecek bir forvet lazım.
Dün Duvan Zapata'yı izliyorum Juventus savunmasını peşine atıp gidiyor adam sadece fizik gücüyle de değil dediğin gibi sırtına atılan topları alıyor dönüyor ve basıp gidiyor peşinde Juventus savunması varken

Bizim Falcao boş alanda koşu yaparken baldırı atıyor sonra 4-5 maç piyasada yok, geliyor oynamaya atmaya başlıyor tak baldır bir daha atıyor 4-5 maç haber bile yok

Bugün Gerson Rodrigues sahada olsaydı bu dediğinin kıymetini çok daha iyi anlardık o bile bizim defansı sırtına alır götürürdü

Yahu amatörlük işte Falcao transferinde de aynı boku yemişti Abdürrahim Albayrak daha ne gelmesi lazım başına ?

Kendisini gerçekten çok çok severim ama tüm futbol yöneticiliği ve transfer yetkileri elinden alınması gerekiyor sadece Florya ile futbolcular ile bire bir ilgilensin Abdürrahim Albayrak aksi halde hem kendisine hem Galatasaray'a zarar

Dün Duvan Zapata'yı izliyorum Juventus savunmasını peşine atıp gidiyor adam sadece fizik gücüyle de değil dediğin gibi sırtına atılan topları alıyor dönüyor ve basıp gidiyor peşinde Juventus savunması varken

Bizim Falcao boş alanda koşu yaparken baldırı atıyor sonra 4-5 maç piyasada yok, geliyor oynamaya atmaya başlıyor tak baldır bir daha atıyor 4-5 maç haber bile yok

Bugün Gerson Rodrigues sahada olsaydı bu dediğinin kıymetini çok daha iyi anlardık o bile bizim defansı sırtına alır götürürdü

Enes dostum, inanır mısın ama ben de Duvan Zapata'yı yazmayı düşünüyordum buraya ama piyasası bizim çok çok üstümüzde olduğu için boşuna yazmak istemedim. Gerçi 1 yıldır takip etmiyorum ama dediğine göre hala fişek gibi oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt