Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yas meselesine bizim forum cok bosca takiyor basaksehir ligin belki en yasli takimi kac senedir yaris icndeler ve bu sene buyuk ihtimal sampiyon olacaklar is yapacak yasli alirsan ligde yurursen Falcao lemina gibi sakatlari alirsak ortada kalirizTakımı gençleştirme operasyonu devam ediyor anlaşılan gomis falan güzel
Ertan Süzgün son dakika:
Arda Turan Galatasaray’da
- yıllık 1 milyon euro
- 2+1 yıllık sözleşme

Maliyetin doğru olduğunu sanmıyorum. Maç başı alır bence. Bu gün bir haber vardı maç başı 200-300 bin Tl diye şahsen böyle bir şey olacağını sanıyorum.Ertan Süzgün son dakika:
Arda Turan Galatasaray’da
- yıllık 1 milyon euro
- 2+1 yıllık sözleşme
semih kaya ve sabrinin basi kel mi ? kaleci antrenörü olarak da aykut ercetin gelsin. orkun zaten alt yapida. bir de koordinatör olarak kerem inan gelsin. kulüp sözcüsü levent tüzemen olsun.Hazır Arda ve Caner dönüyor bari dönmüşken Emre Çolak da dönsün. O çocuğun başı kel mi?
Adam olumden dondu nerdeyse etkisinden cikamadi olacak o kadarFatih hocaya en çokta gerçekten inanacagi futbolcuları secmedigi icin kizginim.zorlu twitinin hakkini ikinci yarinin ilk 8 haftasinda verdik ama sonraki sansiz surecte hoca daha iyi odaklanmali,sinirlari zorlamaliydi.fatih terim zoru sever çünkü.sirf bu nedenle kızgınım ona. Yeterince guclu ddeğildi
Iste cok güçlü,ondan dedim.alt ederdi yine herseyiAdam olumden dondu nerdeyse etkisinden cikamadi olacak o kadar