Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize güzelinden bir teknik direktör bir on numara ama hakkını verecek birisi birde trezeguet lazım bak ondan sonra bu takım ne top oynar f.t denen futbol fukarası yüzünden beyin özürlüsü bir takım haline geldik ne kondisyon ne disiplin ne taktik hiçbir artı yönümüz yok sadece kaos var onu iyi yapıyor bak yüce isa adına

renato tapia şuan boşta bu adam gibi orta sahamızda topa ayak sokan oyuncumuz yok malesef . al işte fırsat transferi 6 numara mükemmel oynar bonservis yok 500,000 euroya oynar.

renato tapia şuan boşta bu adam gibi orta sahamızda topa ayak sokan oyuncumuz yok malesef . al işte fırsat transferi 6 numara mükemmel oynar bonservis yok 500,000 euroya oynar.

Bu adam gazişehirde olur kayseride olur bizde olmaz bize gerçekten üst seviye işin ehli usta adamlar lazım ama 10 tane değil 2-3 tane olacak iyi seçeceksin ft ye seçtirmeyeceksin birde abdurrahime tövbeler olsun

Sanmam rengin büyük ihtimal elimizde kaldı maicon

Elimizde kalirsa bu mesaj acayip rezillik olur...

Volkan
Omar Maicon Semih Caner
Selçuk Seri
Kılınç Akbaba Arda
Cagne

Bu Volkani ben milli takimin bir numarasiyken bile begenmiyordum. Son 2 senede 9 mac yapmis adamin formu nasildir acaba?

Hocam haklısın da geçen sezon Fransa Ligi asist kralı Teji Savanier'i alacaktık hoca Belhanda'yı göndermeye yanaşmadığı için almamıştık. Burada hocanın net bir hatası var. Bu sezon Belhanda yerine skorer bir orta sahamız olsaydı her şey daha farklı olurdu. Ligden kopmuşuz hâlâ Belhanda denen şoparı oynatıyor. Bir de 250 bin € daha verdik sözleşmesindeki maddeden ötürü.

Ben artık Fatih hocanın kontrolünü yitirdiğini düşünüyorum. Kesinlikle 2012'deki hocayla bir alakası kalmamış. Bu sezon kadıköy galibiyeti dışında bütün sezon çöp oldu. + olarak seneye Şampiyonlar Ligi gelirleri olmayacağı için düşük seviye bir kadro kurulacak. Seneye de çöp olabilir.
Haaland'ı da alacaktık gomis yerine 3.5 verdik adamlar 5 istemişti. 18 yaşında adama o kadar para verilmez diyip erenle şampiyonlar ligi oynattı. Birçok oyuncuyu bu yönetim yüzünden kaçırdık. Yani adam futbolcu alamıyorsanız belhandayı da satmayın diyemez mi? O sözleşmeyi yapanlar ve o oyuncuyu satamayanlar bi zahmet çıksın konuşsun. Futbolun içinden gelmeyen yönetim oldukça böyle devam. Fatih Terim konusunda sana maalesef katılamayacağım. 2 aydır nerede bu yönetim kendi şirketleri için tevşik peşinde koşacakları yerde klüple ilgilenselerdi. Başkana birşey dediğim yok. O iki gevşek nerede. Yöneticilik namus işidir ceket ilikleme yarışı değildir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam haklısın da geçen sezon Fransa Ligi asist kralı Teji Savanier'i alacaktık hoca Belhanda'yı göndermeye yanaşmadığı için almamıştık. Burada hocanın net bir hatası var. Bu sezon Belhanda yerine skorer bir orta sahamız olsaydı her şey daha farklı olurdu. Ligden kopmuşuz hâlâ Belhanda denen şoparı oynatıyor. Bir de 250 bin € daha verdik sözleşmesindeki maddeden ötürü.

Ben artık Fatih hocanın kontrolünü yitirdiğini düşünüyorum. Kesinlikle 2012'deki hocayla bir alakası kalmamış. Bu sezon kadıköy galibiyeti dışında bütün sezon çöp oldu. + olarak seneye Şampiyonlar Ligi gelirleri olmayacağı için düşük seviye bir kadro kurulacak. Seneye de çöp olabilir.
Haaland'ı da alacaktık gomis yerine 3.5 verdik adamlar 5 istemişti. 18 yaşında adama o kadar para verilmez diyip erenle şampiyonlar ligi oynattı. Birçok oyuncuyu bu yönetim yüzünden kaçırdık. Yani adam futbolcu alamıyorsanız belhandayı da satmayın diyemez mi? O sözleşmeyi yapanlar ve o oyuncuyu satamayanlar bi zahmet çıksın konuşsun. Futbolun içinden gelmeyen yönetim oldukça böyle devam. Fatih Terim konusunda sana maalesef katılamayacağım. 2 aydır nerede bu yönetim kendi şirketleri için tevşik peşinde koşacakları yerde klüple ilgilenselerdi. Başkana birşey dediğim yok. O iki gevşek nerede. Yöneticilik namus işidir ceket ilikleme yarışı değildir.

Önceden tek derdimiz kim kullansındı nerden nereye
CaErJt_WIAk3764.jpg

Elimizde kalirsa bu mesaj acayip rezillik olur...

Biz bundan daha kötü rezillik gördük anlaştığımız topçuyu transfer sezonuna yetişmediği için imza atılmamıştı

Haaland olayını Karakullukçu anlattı. Biz 5 verdik ama parayı peşin veremedik o yüzden alamadık en kötüsü Cyprien olayı sanırım Donk ile aynı maliyetteyken Donk'u aldık onun yerine yani bizim scoutta bir sıkıntımız yok tabi daha gelişmesi lazım ama asıl sıkıntı scouta göre değilde yöneticilerin daha bilindik oyuncu peşinde koşması bunda taraftarında suçu var ama artık düzelecek öyle yada böyle çünkü bilindik oyuncular için para kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt