Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marıano da kalsın

-------------Bolat----------------
Marıano-Maıcon-Marcao-Caner
--------------petros-------------
---Carlos Eduardo----Arda-----
Wıllıan----------------------Kılınç
---------------Teıxeıra------------

belhanda-feghoulı-luyındama ve falcaoyu satıp wıllıan ve teıxerıaya tüm gelırlerı bayılıp brezılya & GS old boyz karmasını olusturup 110 golle lıgı bıtırecek bu kadroyu kurmalıyız

Marıano da kalsın

-------------Bolat----------------
Marıano-Maıcon-Marcao-Caner
--------------petros-------------
---Carlos Eduardo----Arda-----
Wıllıan----------------------Kılınç
---------------Teıxeıra------------

belhanda-feghoulı-luyındama ve falcaoyu satıp wıllıan ve teıxerıaya tüm gelırlerı bayılıp brezılya & GS old boyz karmasını olusturup 110 golle lıgı bıtırecek bu kadroyu kurmalıyız
Bu yönetim falcao'ya 2 milyon euro bile vermemiştir. Serbest bırakırız büyük ihtimal.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodop'un kadrosunda Feghouli, Belhanda, Maicon, Babel, Ahmet, Jimmy, Şener vs yok. Bu kadar adam satıp sadece 2 transfer yapacaksak onlar da ultra kalite olacak demektir. En azından çok adam alacağımıza 2 tane sağlam adam alacaksak kötünün iyisi olur.

MLS Transfers

@MLSTransfers

·
12s

That $6.5M-$7M a year salary is sounding like Miami's big DP sweet spot number. Cavani asking for $14M is not realistic. Willian not interested. Who next? Another name brought up: Falcao, who's currently making $6M at Galatasaray.

antu vari pahalı kadrolar kuralım arkadaşlar.

ağustosun ortasında gerçekle yüzleşiriz

Haaland'ı da alacaktık gomis yerine 3.5 verdik adamlar 5 istemişti. 18 yaşında adama o kadar para verilmez diyip erenle şampiyonlar ligi oynattı. Birçok oyuncuyu bu yönetim yüzünden kaçırdık. Yani adam futbolcu alamıyorsanız belhandayı da satmayın diyemez mi? O sözleşmeyi yapanlar ve o oyuncuyu satamayanlar bi zahmet çıksın konuşsun. Futbolun içinden gelmeyen yönetim oldukça böyle devam. Fatih Terim konusunda sana maalesef katılamayacağım. 2 aydır nerede bu yönetim kendi şirketleri için tevşik peşinde koşacakları yerde klüple ilgilenselerdi. Başkana birşey dediğim yok. O iki gevşek nerede. Yöneticilik namus işidir ceket ilikleme yarışı değildir.

Transferde Aponun yetkili olması Fatih hocanın suçudur. Bugün Fatih hoca istese Mustafa başkanı bile devirebilecek güce sahip. Apo'yu mu deviremeyecek? Fatih hoca güçlü, vasıflı kişileri istemiyor yönetimde. Çünkü söz geçiremeyeceğini bildiği için Apo gibi vasıfsız yöneticileri istiyor. Bu transfer işinde suçu tamamen yönetime atmak doğru değil. Belhanda geçen sezon gönderilecekti talipleri de vardı ama Fatih hoca net bir şekilde kalmasını istedi bunu kimse inkar edemez herhalde.

Bu sezonki transferler zaten skandal ötesi. Nzonzi, Babel vs. bu oyuncular yüzünden sistemi değiştirmek zorunda kaldık ve ilk yarıda çok puan kaybettik.

Arda konu farklı bir konu, ilk defa adam akıllı kamp dönemi geçirip, zayıflayıp en fit haline ulaştıktan sonra A. Madrid'te transfer olmuştu. Ondan önceki dönemler de hiç bu kadar sıkı çalıştığını görmemiştik. Arda gibi Başakşehir'den itibaren yatan adamdan medet ummak çok doğru gelmiyor. Arda magazin olmaya mı geliyor yoksa son yıllarında gerçekten futbolcu olarak anılmaya mı? Arda çok cüzi rakamlara takıma katılabilir ama Arda yokmuş gibi adam alınmalıdır. Ne vereceği belli olmayan bir adama güvenip yola çıkılmaz.

Fatih hoca gitmeden önce ne kadar çöp varsa dolduracak takıma ve büyük bir enkaz ve kaos bırakacak. 2004-2011 arası gibi bir buhran bizi bekliyor.

Transferde Aponun yetkili olması Fatih hocanın suçudur. Bugün Fatih hoca istese Mustafa başkanı bile devirebilecek güce sahip. Apo'yu mu deviremeyecek? Fatih hoca güçlü, vasıflı kişileri istemiyor yönetimde. Çünkü söz geçiremeyeceğini bildiği için Apo gibi vasıfsız yöneticileri istiyor. Bu transfer işinde suçu tamamen yönetime atmak doğru değil. Belhanda geçen sezon gönderilecekti talipleri de vardı ama Fatih hoca net bir şekilde kalmasını istedi bunu kimse inkar edemez herhalde.

Bu sezonki transferler zaten skandal ötesi. Nzonzi, Babel vs. bu oyuncular yüzünden sistemi değiştirmek zorunda kaldık ve ilk yarıda çok puan kaybettik.
Hocam babel yerine henry istedi hoca. ısrarla henry tekrar kiralanmasını istedi ligin sonuna doğru. Abdülrahim de Babel ısrarıyla hocayı ikna etti. 2.5 imza 2.5 kendisine 5 milyo eder. 2 milyon euro'ya rahat kiralardık kuruyu. bu yılda zorunlu satın almayla kadromuza katar ligin ilk yarısını da rezil etmezdik. Kadro planlamasını keşke hocaya bıraksalardı da falcao alınmasaydı. Hoca Belhanda gibi adamları zaten sevmez. Ayağı düzgün iyi top kullanan adamları tercih eder sürekli. Belhalda nın ayapı bildiğin balta belhanda da o kadar ısrar edeceğini düşünmüyorum yani. Geçen sene evet banega bu yılda o bölge için mhy istedi. Bizim yönetim yine o parayı yatırmadıkları etiklik dersi vermeye kalktılar. Gerçekler er yada geç ortaya çıkar. Hoca belki bir kitap yazar diyeceğim ama aslolan galatasaray'dır. Burada olan burada kalırcıdır imparator.

İbrahim Sonuç

@scoutingis

·
17d

Babel'le oynadığımız süreçte hayır etmedik. Ajax'a yolladık yüzümüz güldü Hollanda'da ligler bitirildi bu resmi olarak bize geldi galibiyet yüzü görmedik yürüyen BJK bu adam bak yürüyen pembe kafalı Oğuzhan Özyakup görüyorum fotoğrafta..
EczFdW1XsAIaEgX

Bu arada biz ne zaman Bjk'den bir topçu alsak o sezon kötü geçiyor. Cenk Gönen de de böyle oldu. O yüzden Caner'i de istemiyorum.

Hocam babel yerine henry istedi hoca. ısrarla henry tekrar kiralanmasını istedi ligin sonuna doğru. Abdülrahim de Babel ısrarıyla hocayı ikna etti. 2.5 imza 2.5 kendisine 5 milyo eder. 2 milyon euro'ya rahat kiralardık kuruyu. bu yılda zorunlu satın almayla kadromuza katar ligin ilk yarısını da rezil etmezdik. Kadro planlamasını keşke hocaya bıraksalardı da falcao alınmasaydı. Hoca Belhanda gibi adamları zaten sevmez. Ayağı düzgün iyi top kullanan adamları tercih eder sürekli. Belhalda nın ayapı bildiğin balta belhanda da o kadar ısrar edeceğini düşünmüyorum yani. Geçen sene evet banega bu yılda o bölge için mhy istedi. Bizim yönetim yine o parayı yatırmadıkları etiklik dersi vermeye kalktılar. Gerçekler er yada geç ortaya çıkar. Hoca belki bir kitap yazar diyeceğim ama aslolan galatasaray'dır. Burada olan burada kalırcıdır imparator.

Hoca Henry'yi istedi ama Babel'ide istedi hatta Babel'in geleceği lig daha bitmeden belli olmuştu yani Henry ile bir alakası yoktu Babel'in ki Babel deldiğinde bende sevinmiştim adam BJk'de sonra Fulham'da çok iyiydi bize geldi olmadı yapacak bir şey yok. Fulham'da izledim müthişti adam orada.

Babele senin lisansini cikartmayiz desinler. ANK göre son senesi tek x mac yaparsa gecerliydi. Bu durumda belki gitmeye daha sicak bakabilir. Simdi araplara giderse, ordan biri kendisine 2 senelik 3-4 milyon arasinda bir maasli teklif yapar. Istanbulda kalirsa ve 1 sene mac yapamazsa, anca 300 bin maasla Fortuna Sittard transfer olur gelecek sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt