Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Henry'yi istedi ama Babel'ide istedi hatta Babel'in geleceği lig daha bitmeden belli olmuştu yani Henry ile bir alakası yoktu Babel'in ki Babel deldiğinde bende sevinmiştim adam BJk'de sonra Fulham'da çok iyiydi bize geldi olmadı yapacak bir şey yok. Fulham'da izledim müthişti adam orada.
Hollanda milli takımında forvet oynuyordu. Hazırlık maçlarında da hoca forvette denedi. Çokta iyiydi Sonra falcao gelince sola alındı. Belki henry ile ileri ikili yapıp istediği 4 4 2 yi deneyecekti. Sonra son dakikalarda seri nzonzi lemina alındı 4 1 4 1 e geçti pek başarılı olamadı. Sonra henry gelince 4 3 3 ve 3 4 3 gibi oynadık. Bazı maçlarda da falcao emre akbaba ikilisiyle 3 5 2 gibi oynadık. O arka arkaya 3 0 lık serilerde. Bu benim gördüğüm tabi. Bizim için sezon bitti son iki maçı ne olursa olsun mutlaka kazanmalıyız.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer nöbetini ve bu tayfayı seviyorum.

Hollanda milli takımında forvet oynuyordu. Hazırlık maçlarında da hoca forvette denedi. Çokta iyiydi Sonra falcao gelince sola alındı. Belki henry ile ileri ikili yapıp istediği 4 4 2 yi deneyecekti. Sonra son dakikalarda seri nzonzi lemina alındı 4 1 4 1 e geçti pek başarılı olamadı. Sonra henry gelince 4 3 3 ve 3 4 3 gibi oynadık. Bazı maçlarda da falcao emre akbaba ikilisiyle 3 5 2 gibi oynadık. O arka arkaya 3 0 lık serilerde. Bu benim gördüğüm tabi. Bizim için sezon bitti son iki maçı ne olursa olsun mutlaka kazanmalıyız.

Bizde forvette oynadığında da olmadı doku uyuşmazlığı oldu bazen oluyor öyle. Yoksa Babel geldiğinde faydalı düşünüyordum. Fulham'da kanatta çok iyiydi mesela.

Eğer yabancı sınırı değişmezse yani ilk 11'de 8 olursa Kaan Ayhan mutlaka alınmalı. Diğer 2 yerliden biri Emre Kılınç olur diğeri de orta saha olabilir İrfan Can alınabilirse iyi olur hakkaten.

Maddi durumlardan dolayı futbolcu satamazsak çok fazla oyuncu alamayız. Bu ruhsuzlar ordusuna para verecek keriz de çok zor bulunur

Eğer yabancı sınırı değişmezse yani ilk 11'de 8 olursa Kaan Ayhan mutlaka alınmalı. Diğer 2 yerliden biri Emre Kılınç olur diğeri de orta saha olabilir İrfan Can alınabilirse iyi olur hakkaten.

irfan can gelmez, unut. Ben mutlaka her takımdan kaan ayhan ve ömer toprak hamlesi bekliyorum. İkisi de mutlaka seneye bu ligde olur. Kaan belki bonservisi yüzünden zor ama ömer toprak kesin gelir.

Hatta bence nuri şahin de gelir.

..................... Volkan Babacan..............
..... Luyindama.. Maicon.. Marcao........
Omar........... Seri........Mensah.......Caner
....... Emre........... Forvet.......Trezeguet....

Hoca bunu düşünüyor olabilir

irfan can gelmez, unut. Ben mutlaka her takımdan kaan ayhan ve ömer toprak hamlesi bekliyorum. İkisi de mutlaka seneye bu ligde olur. Kaan belki bonservisi yüzünden zor ama ömer toprak kesin gelir.

Hatta bence nuri şahin de gelir.
Nuri Şahin'i ben de diyorum aslında en az 1 sezon iyi katkı verir ondan sonra teknik heyete dahil edebiliriz.

Bakın kardeşim, bu ok zehirli işte bunu atmayın. 30 yaş ve üstü, geçmişinde başarılı olmuş ama şimdilerde futbolu sadece sağlık spor için sürdüren yabancı futbolcuları cin gibi çağırmayın lütfen.
Terim zaten dedi "Artık geçmişe bakmayacagız oyuncu transferlerinde"

"Genç ve illere yönelik yatırımlar yapacağız"

Gireceğiz...

Son düzenleme:
Nuri mi evet sakat kontenjanında boşluk oluşacaktı hemen doldurmak lazım

Merhaba değerli Renkdaşlar,

Kulağıma bir minik Kuş "David Silva" fısıldadı.

Terim daha teknik ve kreatif bir #10 istiyor, Belhanda yerine.
AA'yı bu sene ve bizi uğraştıraçak Transfer belli gibi...

Screenshot_20200713_140905.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt