Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Omar Kaan Marcao Saracchi
Seri XXXXX
Kılınç Akbaba Onyekuru
Diagne

Böyle bir kadroya hazırlıklı olalım diye düşünüyorum.

EczAGKpWkAEltGd

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Falcao ve Lemina'nın son 2 maçta forma giyeceğini sanmıyorum.

Ligden alınabilecek yerliler bana göre Göztepeden Alpaslan, Gençlerden Berat, Sivastan Kılınç, Alanyadan Efecan ve Salih, Malatyadan Töre

Falcao gitsin de babelin bi yere gideceği yok gibi. Yedek forvet olarak kalsın diyeceğim yıllık 2.5 m euro alan kaç tane yedek forvet var acaba

Fatih hoca artık bahaneyi bıraksın önünde yaz transfer dönemi para edecek adamlarda var tamam bu sene her türlü aksilik geldi başımıza sildik attık.11 den 6 oyuncu birden gitti dünyada her takım yerle yeksan olurdu.

En önemli şey antreman methodlarını değiştirmek adam gibi kondisyonu olan güçlü oyuncular görmek istiyorum

Fatih hoca artık bahaneyi bıraksın önünde yaz transfer dönemi para edecek adamlarda var tamam bu sene her türlü aksilik geldi başımıza sildik attık.11 den 6 oyuncu birden gitti dünyada her takım yerle yeksan olurdu.

En önemli şey antreman methodlarını değiştirmek adam gibi kondisyonu olan güçlü oyuncular görmek istiyorum
33 yasindaki kanat alip forvet alternatifi falan yapmaya kalkmasin iste herkes yerli yerinde oynasin
temposuz adamlari göndersin dedikce hala arda gibi oyuncularin pesinde kosup 2 senedir maca cikmayan babacani aldiriyor
bonservis bedeli ödemeyecegiz diye otu boku transfer etmenin manasi yok

33 yasindaki kanat alip forvet alternatifi falan yapmaya kalkmasin iste herkes yerli yerinde oynasin
temposuz adamlari göndersin dedikce hala arda gibi oyuncularin pesinde kosup 2 senedir maca cikmayan babacani aldiriyor
bonservis bedeli ödemeyecegiz diye otu boku transfer etmenin manasi yok

Aynen bizim kulübün vazgeçemediği bi alışkanlık o. Bedava gördü mü atlıyor hemen ama potansiyelli genci 300-500 bin euro için elinin tersiyle itiyor.

Aynen bizim kulübün vazgeçemediği bi alışkanlık o. Bedava gördü mü atlıyor hemen ama potansiyelli genci 300-500 bin euro için elinin tersiyle itiyor.
simdi ffpden dolayi bonservis bedeli olmayan veya alt ligden düstügü icin alacaklarina karsi serbest kalacak türkleri kovaliyoruz, yahut rizenin serbest biraktigi yedek oyuncusu ogulcan'a sulaniyoruz veya basaksehirin maliyetinden kurtulmak icin bedava biraktigi babacanlara sulaniyoruz. mantiksiz isler. ödedigin garanti ücretlerin karsiligini bile alamiyorsun. adem gibi parasini cikarsalar neyse. 250 bin euroluk oyuncuya 1er milyon euro veriyorsun.

Bence çok büyük işler beklemeyin transfer döneminde. Geçen yaz döneminden sonra artık seviyeyi minimumda tutuyorum. Son gün pazardan elma alır gibi takımlrında kadroya alınmayan kim varsa topladı geldiler. Bu sezon da farklı olmaz

süvas zupora tezerrür ediyrüz

Bence çok büyük işler beklemeyin transfer döneminde. Geçen yaz döneminden sonra artık seviyeyi minimumda tutuyorum. Son gün pazardan elma alır gibi takımlrında kadroya alınmayan kim varsa topladı geldiler. Bu sezon da farklı olmaz
Enner valencia falan diyorlar leşin tekidir son haline bakılırsa.

Premier lig'de sakatlık sorunu olmayan, maksimum 26-27 yaşında olan, fizik gücü yüksek ve 2 sene kiralamaya müsait vasat üstü bir forvet bizim ligde iş görür.

dünyayı yeniden keşfediyoruz sanki.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt