Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Arda Turan ile anlaşma sağladı. Arda Turan, oynadığı her maç için 200.000 TL kazanacak. Galatasaray önümüzdeki sezon lig şampiyonu olursa, Arda 500 bin Euro bonus kazanacak. Galatasaray isterse, sözleşmeyi aynı şartlarda 1 yıl daha uzatabilecek. (Diario AS)

Sparta Prag, sözleşmesi biten Semih Kaya ile yollarını ayırdığını açıkladı. Galatasaray'ın Semih Kaya ile ilgilendiği biliniyor.

Galatasaray, eski futbolcusu Bruma'yı 1 yıllığına kiralamak üzere. (A BOLA)

Sadece Bruma hamlesi doğru

geri kalan 2 isim de boktan isimler. evlat seviciliği resmen. adam uçakta seni bu uçağa alanın .... diyor. terim sonraki maçta uçağa ben aldım diye açıklama yapıyor. bu adamlar bi el öpmeyle can ciğer oluyor.

Galatasaraylılık duruşundan bahsederler bir de ikisi de

Gomis , Arda , Çolak , Kaya , Caner hepsi gelsin de rüya takımı oluşturalım sıkıldık artık

1594654909297.webp

bu ne lan hurriyet olum ilani gibi

Semih'in geleceğini sanmıyorum. Semih bence Kasımpaşa, Antalya, Alanya'dan birine gider küçük bir ihtimal'de Başak olabilir yerli sınırlaması nedniyle yedek olarak düşünebilirler çünkü yerli stoperleri yok bildiğim 4.-5. stoper olarak alırlarsa şaşırmam.

3 yıl önce yazdığım Almoez Ali' yi yazmışlar. Ben konusunu açmıştım nasıl bulabilirim.?

Bize güzelinden bir teknik direktör bir on numara ama hakkını verecek birisi birde trezeguet lazım bak ondan sonra bu takım ne top oynar f.t denen futbol fukarası yüzünden beyin özürlüsü bir takım haline geldik ne kondisyon ne disiplin ne taktik hiçbir artı yönümüz yok sadece kaos var onu iyi yapıyor bak yüce isa adına
Hocaya futbol fukarasi yazarken gercekten hic utanmiyormusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt