- 22 Ocak 2010
- 52.289
- 33.655
- 3.073
gomis ile diagne bile 30 gol attıysa dzyubada atar merak etmeSanmiyorum
gomis ile diagne'nin TR ligi öncesinin istatistiklerine bak anlarsın birde dzyubaya bakabilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gomis ile diagne bile 30 gol attıysa dzyubada atar merak etmeSanmiyorum
bilgim olup olmaması bile önemli değil az önce imza attı falan yazıyorsa yalandır sen kimsin menajer mi yoksa futbolcuların ahbabı mı en fazla sözlü anlaşma vardırManu lonjon- belhanda haberleri= yasin kırdar gsc haberleri yazarken goolll kasimpasa döşedi rizeye
İstanbula dönmek istiyor.Başakşehir ile imzalar.Galatasaraydan haber bekliyor diye bi haber çıkıyorsa bilin ki Galatasaraya gelmeyecek.Emre Çolak, Galatasaray’dan haber bekliyor.
Oyuncu ile Başakşehir ilgileniyor. (Nexus Sport)
Biliyoruz yalan oldugunu. Sadece senin gelip cogu haberle yalan yazman bana lonjon-belhanda haberlerini hatirlatiyorbilgim olup olmaması bile önemli değil az önce imza attı falan yazıyorsa yalandır sen kimsin menajer mi yoksa futbolcuların ahbabı mı en fazla sözlü anlaşma vardır
o da benim gibi hem ciddi bi durum olmadığından hem de transferin gerçekleşmesini istemediğinden öyle yazıyodurBiliyoruz yalan oldugunu. Sadece senin gelip cogu haberle yalan yazman bana lonjon-belhanda haberlerini hatirlatiyor![]()
Salah gibi Trezeguet gibi beyinliler olursa olur. Veya Feghouli ( bu sene haric)Takımda Arap ve Afrikalı oyuncu görmek istemiyorum ırkçılıksa ırkçılık. Birçoğunun kafa yerinde olmuyor. Yetenek de bir yere kadar. Avrupalı oyuncular görmek istiyorum artık.
Onlar istisna tabi. Ama vasat bir Avrupalı oyuncuyu vasat bir Afrikalıya yeğlerim.Salah gibi Trezeguet gibi beyinliler olursa olur. Veya Feghouli ( bu sene haric)
Yok ya öyle de demem. Aldigin oyuncuya bagli. Mesela gider bi kruse aliriz, ahh feghouli ah derizOnlar istisna tabi. Ama vasat bir Avrupalı oyuncuyu vasat bir Afrikalıya yeğlerim.