- 3 Haziran 2015
- 57.178
- 66.375
- 4.143
FLAŞ! Emre Çolak: “Galatasaray’ın yeri bende çok ayrı. Geri dönmek için teklif bekliyorum. Fatih hocayla görüştüm beklememi söyledi.”
Bende hocayla konustum banada bekle dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FLAŞ! Emre Çolak: “Galatasaray’ın yeri bende çok ayrı. Geri dönmek için teklif bekliyorum. Fatih hocayla görüştüm beklememi söyledi.”
Aynen öyle Cagne kafadan kontak ama sakatlık derdi yok. Tek başına penaltı alıyordu. En az suanki Falcao kadar da golculugu vardı.Şampiyonluğu bilmem ama çoğu maca forvet ile başlardık.
Diagnenin sakatlık sebebi ile maç kaçırdığını hatırlayan var mi?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok ya beklemezsin benceFLAŞ! Emre Çolak: “Galatasaray’ın yeri bende çok ayrı. Geri dönmek için teklif bekliyorum. Fatih hocayla görüştüm beklememi söyledi.”
Skor katkisi bakarsak Emre A> Emre C. Hele adam akilli SS olarak oynatirsan (Falcao ile oynadigi ilk maclar gibi mesela)Yetenek bakimindan
Emre C > Emre A
Falcao, Belhanda, Feghouli, Mariano,Jimmy, Ahmet, Şener, Lemina, Seri ve Sekidika gönderilecek. Emin Bayram,Işık Kaan,Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş, A takıma alınacak. Emre Kılınç,Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu’nun transferi sonrası gurbetçi takviyeleri yapılacak. (Hürriyet)
1.5 nedir ya yok ebesinin şeyiEmre Kılınç, Galatasaray'da yıllık 1.5 milyon Euro alacak.
David olan
Deniz Türüç alınmadı E. Mor alındı.