Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
Emre Çolak denen hıyar gelirse gidene kadar maç izlemem. Aynısı Semih Kaya için de geçerli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazı imzalar atılmış olbilir. . . \_**_/
Hayırlı olsun diyebilir miyiz ?bazı imzalar atılmış olbilir. . . \_**_/
yani türk oyuncuları zaten biliyosunuz ama ismi çıkmayan 20-25 yaş arası potansiyel topçular var radardaduyum alalim
Taylan diyarbakirli nedirTaylan Dıyarbakırlı, Ömer Bayram ve Jimmy Durmuş’u toplasan 1 Emre Çolak etmeyeceği konusunda hemfikiriz herhalde burada?
Ajax da birisi wn boktan sezonunda bilerek sakatim diyip milli takiminda hep oynadi mi? Veya sinema kapatti mi?Emre Çolak mesela bizde oynarken biz kendisine sevgimizi hissettirdik mi?
Menajer kazığı Ontivero gelir ‘Ontivero yeni Messi, Emre senin takımda artık yerin yok’ deriz.
Guillermo Burdisso gelir ‘Burdisso abisinden daha iyi stoper, nihayet kurtulduk Semih leşinden’ tarzı cümleler yazılır.
Elano gelir ona taparız. Halbuki o takımın sol kanat oyuncusu ilerde Atletico Madrid ve FC Barcelona’da oynacak haberimiz yok.
Biz? Pubis Arda, diskolarda gezme Arda, salaksın Arda, bilerek forma giymiyorsun Arda.
Her zaman oyuncuları suçluyoruz.. biraz da biz aynaya baksak?
Ajax kulübü taraftarı alt yapı oyuncularını korur, olumsuz 1 kelime etmez. Sahip çıkar her zaman. Bunun bir çok örneği var, 18’inden 35’ine kadar.
Üzülüyorum.. bu kulübü kalbinden seven, renklerini bizim kadar seven, kulübün tesislerini kafasından ezbere bilen futbolcuları dışlıyoruz. Yerine sırf Fransa liginde oynamış diye Jimmy Durmaz leşinin transferini savunuyoruz/istiyoruz (o zaman öyleydi, karşı çıkan yoktu).
Taylan İzmirli mi desin yahu?Taylan diyarbakirli nedir
Adamin isimi var. Böyle aptalca yazip hedef nedirTaylan İzmirli mi desin yahu?
Adam Deportivo tesislerinden resim paylaştı siz niye her şeyi üzerinize alıyorsunuz?Biz Östersundsa elendigimizde Emre Twitterde bizimle tasak gecmemismiydi?
saçmalamaTaylan İzmirli mi desin yahu?
Sana ne oluyor? Yazarım yazmam, ufak bir espri yaptım kızacak ne var bunda? Dıyarbakır’da bizim, Antalya’da, Van’da, Kastamonu’da.Adamin isimi var. Böyle aptalca yazip hedef nedir
Mümkünse göstermesin bize hiç bir şey ve mümkünse gitsinRadamel Falcao, Inter Miami'nin kendisine yıllık 6 milyon Euro maaş teklif etmesine rağmen bu teklife sıcak bakmıyor. Galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğrattığını düşünen Radamel Falcao, kendisini göstermek ve gördüğü sevginin karşılığını vermek istiyor. (Foot Mercato)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kıvırrma o niyetle yazmadın ayrıca espri buysa gelişmeye ihtiyaç varSana ne oluyor? Yazarım yazmam, ufak bir espri yaptım kızacak ne var bunda? Dıyarbakır’da bizim, Antalya’da, Van’da, Kastamonu’da.
Jimmy’nin adını da doğru telaffuz etmemişim, dünyanın sonu mu?
Takım 8 maçtır kazanamıyor, taraftar tepkili. Bende bu şekilde oyunculara ufak şekilde takılmışım ne var bunda büyütecek.