Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli ve talibi olan oyuncuyu bu düzenlemeden sonra öyle ucuz maaş vererek kadronuza katamazsınız.
Bizim yerli bir oyuncuyu almamız için o oyuncunun Galatasaray sevdası ile yanıp tutuşması lazım.Baska türlü getiremiyor bizimkiler. Bknz:Emre Akbaba, Emre Kılınc

Emre Çolak mesela bizde oynarken biz kendisine sevgimizi hissettirdik mi?

Menajer kazığı Ontivero gelir ‘Ontivero yeni Messi, Emre senin takımda artık yerin yok’ deriz.

Guillermo Burdisso gelir ‘Burdisso abisinden daha iyi stoper, nihayet kurtulduk Semih leşinden’ tarzı cümleler yazılır.

Elano gelir ona taparız. Halbuki o takımın sol kanat oyuncusu ilerde Atletico Madrid ve FC Barcelona’da oynacak haberimiz yok.

Biz? Pubis Arda, diskolarda gezme Arda, salaksın Arda, bilerek forma giymiyorsun Arda.

Her zaman oyuncuları suçluyoruz.. biraz da biz aynaya baksak?

Ajax kulübü taraftarı alt yapı oyuncularını korur, olumsuz 1 kelime etmez. Sahip çıkar her zaman. Bunun bir çok örneği var, 18’inden 35’ine kadar.

Üzülüyorum.. bu kulübü kalbinden seven, renklerini bizim kadar seven, kulübün tesislerini kafasından ezbere bilen futbolcuları dışlıyoruz. Yerine sırf Fransa liginde oynamış diye Jimmy Durmaz leşinin transferini savunuyoruz/istiyoruz (o zaman öyleydi, karşı çıkan yoktu).
Bu yazıyı her sabah paylaş renktaş.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sozlukte soyle bir entry gördüm hoşuma gitti paylasmak istedim

2006'da saidou, orhan ak, hasan kabze, ümit karan gibi oyuncularla şampiyon olmuş takım.

bunu yazmamin nedeni, gs bu sene şampiyon olamazsa rezil olacak, yıldızlar gidecek, bir daha şampiyon olamayacak edebiyatı yapan romantik futbol takipçileri. bunlara göre m.united uçağı düştüğü gün tarihten silinmelilerdi. ama adamlar bitmediler.

bazi insanların kaderine kahramanlık yazılır. bazi insanlar lider olur, idol olur. insanlar gibi bazı spor kluplerinin kaderine de şampiyonluklar yazılır. gs,fb,bjk belki on yıl yirmi yil şampiyon olmayabilir. bir gün doğrulup o sampiyonlugu alirlar.

kaderine şampiyonluk yazılmayanlarda vardır elbet. 4 final oynayıp hepsini kaybedebilirsinde

AB622F07-A287-4D13-942E-3E33AC3934E0.webp

Sana ne oluyor? Yazarım yazmam, ufak bir espri yaptım kızacak ne var bunda? Dıyarbakır’da bizim, Antalya’da, Van’da, Kastamonu’da.

Jimmy’nin adını da doğru telaffuz etmemişim, dünyanın sonu mu?

Takım 8 maçtır kazanamıyor, taraftar tepkili. Bende bu şekilde oyunculara ufak şekilde takılmışım ne var bunda büyütecek.
Forumun kurallari var. Nasil cöpcuk leshcuk malhanda felan yasaksa, jimmy durmus, taylan bilmem ne de yasak.

Bizim yerli bir oyuncuyu almamız için o oyuncunun Galatasaray sevdası ile yanıp tutuşması lazım.Baska türlü getiremiyor bizimkiler. Bknz:Emre Akbaba, Emre Kılınc
Dünya futbolu artık paraya bakıyor, kolay kolay parayı itip formayı seçen adamlar kalmadı. Metin Oktay olmak nasip olmaz herkese.

lozana için kiralık formüller aranıyor oyuncu istiyor ama belli olmaz gibi şimdilik.

satışlar netleşince yabancı oyunculara agırlık verilcek

Henry Onyekuru: “Ocak ayında Monaco teknik direktörü Moreno'ya durumumu anlatarak, daha fazla süre almak için Galatasaray’a gitmek istediğimi söyledim. Kulübün, Galatasaray’ın sözleşme uzatma teklifini reddedeceğini önceden biliyordum. Monaco’da kendimi kanıtlamak istiyorum.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt